16

Latest post of the previous page:

To opowiadanie to jedna z rzeczy, za jakie się najbardziej wstydzę. Ale dzięki temu, że je wstawiłem zacząłem robić niewielkie postępy. Widać to po moim innym tekście na wery, nie jestem jeszcze dobry, ale jestem już znośny.

17
Daj spokój.

Wszyscy jesteśmy tu żeby się uczyć.
Nikt nie pisze od razu dobrze. Niektórzy z nas znaleźli się tu kiedy już coś potrafili, inni dopiero na początku swojej przygody z pisaniem. Zaręczam Ci, że gdybym wrzucił tu swoje pierwsze teksty to nie byłoby wiele lepiej.
Głowa do góry i do przodu.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

18
Niby tak, ale cały czas odczuwam potrzebę tłumaczenia się z tego tekstu. Wstyd mi za to jak nie wiem.
Nigdy nikomu nie ufaj, Danielu, a tym bardziej ludziom, których podziwiasz. Bo nie kto inny, a właśnie oni zadadzą ci najboleśniejsze rany.

19
Przestań się wstydzić, bo nie ma czego. Nie wiem czy ci to pomoże ale czytałem gorsze :P

Co do samego tekstu to: literówki, powtórzenia i przecinki. Po przeczytaniu tekstu samo by ci wpadło w oko.
skórzaną ramo neskę,
To mnie dobiło. Ramoneska z założenia jest skórzana, poza tym to się piszę razem.
na pewno umiał, bo komuś przyłożyć.
umiałby
kręcił w małą, wąską alejkę, gęsto posianej kubłami na śmieci
błąd stylistyczny - gęsto posianą
i tym podobne.

Sama fabuła za płytka. Rozwiń motyw ataku. Czemu mu tak nagle odbiło, żeby wystrzelać cały dom, sama zdrada i to po dłuższym czasie jakoś do mnie nie przemawia.
God's in his heaven, all's right with the world.

20
Coś ciekawego, co zauważyłem. Ten tekst jest okropny, a ma 406 wyświetleń. Moje pozostałe dwa opowiadania są od niego o wiele lepsze a nie mają nawet połowy tego. Ludzie wchodzą sobie humor poprawić czy co? :P

21
Jarppy pisze:Coś ciekawego, co zauważyłem. Ten tekst jest okropny, a ma 406 wyświetleń. Moje pozostałe dwa opowiadania są od niego o wiele lepsze a nie mają nawet połowy tego. Ludzie wchodzą sobie humor poprawić czy co? :P
Nie zdziwiłbym się :)
Nie wszyscy jesteśmy utkani z szlachetnej przędzy...

22
Jarppy pisze:Coś ciekawego, co zauważyłem. Ten tekst jest okropny, a ma 406 wyświetleń. Moje pozostałe dwa opowiadania są od niego o wiele lepsze a nie mają nawet połowy tego. Ludzie wchodzą sobie humor poprawić czy co? :P
Ludzie wchodzą przeczytać nowe odpowiedzi. Im dłuższa dyskusja, tym bardziej nabity licznik.
ichigo ichie

Opowieść o sushi - blog kulinarny
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”