Latest post of the previous page:
no tez wole chyba deszcz... hm, albo co tam, na ryzyko ide i pierwsze biore, z ta zaba230
NO wporzo, zaba moze byc
termin 2 tyg tez wporzo tylko moze 4 grudnia bo od 5 matury mam probne to tak zeby na luzie bylo
Tych wszystkich którzy upajają się zgiełkiem mass mediów, kretyńskim uśmiechem reklamy, zaniedbaniem przyrody, brakiem dyskrecji wyniesionym do rzędu cnót, należy nazwac kolaborantami nowoczesności.
232
do holka, albo do mnie - mi może uda się nie oceniać 
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
235
Gdyby był ktoś chętny, to może i ja spróbuję. 
Znaczy wyzywam.
(Tak się zastanawiam, czy nie jakiegoś tekstu motywacyjnego nie 'walnąć'. Ale nie...
)
Fajnie jakby się udało szybko coś zorganizować, bo później mogę mieć krucho z czasem.
Dodane po 15 minutach:
a tak... teraz zajrzałem do regulaminu.
<jużmnietuniema>
Znaczy wyzywam.
(Tak się zastanawiam, czy nie jakiegoś tekstu motywacyjnego nie 'walnąć'. Ale nie...
Fajnie jakby się udało szybko coś zorganizować, bo później mogę mieć krucho z czasem.
Dodane po 15 minutach:
a tak... teraz zajrzałem do regulaminu.
<jużmnietuniema>