2330
Endrju!! :-) wesołych swiat :-) grzeczny byles? Coś dostal od mikołaja?
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

2332
JAk myślę o mijającym roku, dochodzę do wniosku, ze święty ma alzheimera :-) albo nas wszystkich bardzo, ale to bardzo kocha :-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.

2333
Z okazji świąt... życzę sobie (nie Tobie, Andrzeju :) ), żebyś napisał coś mocnego, coś naprawdę klimatycznego, ciężkiego, coś, co wbija w fotel... czyli coś zupełnie odmiennego od Wędrowycza. Musi być gęsto od zła, od psychicznych rozterek i od... nie, chciałem napisać od krwi, ale krew nie jest elementem, którym, przynajmniej według mnie, powinien być naszpikowany dobry horror. Więc, mówiąc jednym słowem, chodzi o HORROR :)

A tak na poważnie (kto powiedział, że żartuję?), może kiedyś spróbujesz sił właśnie w typowym horrorze?

Wesołych :)

2337
A może warto spróbować. Postawić pierwszy krok i napisać coś takiego. Choćby do zbioru do Wędrowycza? ;)

A pytanko: czy kolejny Wędrowycz w drodze? ;)

2338
Bana prowokatorce! ;)
I drugiego za poruszanie problemów pracy w święta! ;)
I trzeciego pod choinkę ;)

*

Mam oddać maszynopis około sierpnia.
Ech zapowiada się tragicznie zapracowany rok

2339
Liczę, że to żart z tym banem ;) Bo już raz miałam, półrocznego, a niedawno odzyskałam pełną funkcjonalność forum ;). Szkoda by było to tracić znowu ;)

Poza tym trzymam kciuki w pisaniu Wędrowycza. Masz już gotowe jakieś opowiadanie czy na razie wszystko jest jeszcze w powijakach? ;)

Wróć do „Strefa Pisarzy”