16

Latest post of the previous page:

Temat wydzieliłam i przeniosłam :)
"To, co poczwarka nazywa końcem świata, reszta świata nazywa motylem." Lao-Cy, Księga Drogi i Cnoty

"Litterae non erubescunt." Cyceron

17
dziękować, dziękować :)
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

18
Mała rada dla moderatorów. Jak wydzielacie, to dawajcie tytuły, dzięki którym czytelnicy będą wiedzieć, co się znajduje w wątku. Podtytuł można zostawić taki, jaki teraz jest tytuł. Ale tytuł powinien być w stylu "Rola i wartość sztuki". To samo tyczy się postu Andrzeja, w którym daje on rady jak zadebiutować tekstem do gazety. Tam tytuł też jest całkowicie nieczytelny, a są to przecież megaważne informacje dla początkujących.

A ja mam pytanko do Zuzy - Gdybyś mogła zrobić wywiad z prawdziwym artystą, jakie pytania związane z naszą rozmową zadałabyś mu?

Pika edit:
Tytuł zmieniony wedle życzenia.
Ostatnio zmieniony sob 28 lis 2009, 17:35 przez padaPada, łącznie zmieniany 1 raz.
Leniwiec Literacki
Hikikomori

19
A ja się nie zgadzam co do tytułu, bo dyskusja nie zaczęła się i NIE DOTYCZYŁA roli sztuki, tylko mojego stwierdzenia, z którym padaPada był uprzejmy się nie zgodzić/ Ja stwierdziłam, że wartością nadrzędną sztuki jest pozytywny wpływ na człowieka i że dzięki sztuce staje się lepszy.

To jest różnica, której padaPada nie bardzo zrozumiał, co nie przeszkodziło nam sobie o sztuce i jej funkcjach pogadać.
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde park poetycki”