Noc Olśnienia

16

Latest post of the previous page:

Jakub2024, Tobie też trzeba przyznać rację. Zadane pytania traktuję jako retoryczne: jako wskazania braków i błędów, których nie ma sensu uzupełniać i poprawiać tu w komentarzu, a trzeba wziąć pod uwagę przy tworzeniu kolejnych tekstów. Tak, braki są; teraz to widzę dzięki Tobie i innym.

Noc Olśnienia

17
Kamil Maciorowski pisze: (śr 02 paź 2024, 08:16) Jako małe dziecko bardziej lubiłem borsuki, więc sądzę, iż gdybym miał coś wymyślać, wymyśliłbym sobie borsuki.
Może to nie ma logicznego uzasadnienie, ale podobało mi się to zdanie :D
Kamil Maciorowski pisze: (śr 02 paź 2024, 08:16) Właśnie wtedy pogodziłem się z faktem, że na piżamce to nie są borsuki. Tak ryczeć potrafią tylko słonie.
<3

Okej. Ja się zgodzę, że tekst jest momentami nieporadny, ale mi to w sumie dynda, bo i tak bardzo mi się podobało. Gdybym przeczytała takie opowiadanie w jakimś zbiorze, to przyjęłabym, że tam jest jego miejsce i o. Oczywiście ja nie jestem jakimś czytelnikiem wysokich lotów i nie mam wysublimowanego gustu literackiego, "także tego".
Tak czy inaczej pracuj, poprawiaj, żeby podnosić swój poziom i być lepszą wersją siebie, ale moim zdaniem tekst już na tym etapie nie jest nudny i "coś wnosi". A to dużo.
Pozdrawiam : )
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”