Hagan, opowiadanie pierwsze.

19
Jako, ze pojawiła się już 5ta część, a nie miałem okazji wcześniej zapoznać sią z tą twórczością, wracam do początku. Przeczytałem wraz z komentarzami. Myślę, że w kwestiach warsztatu niewiele mogę dodać co nie zostaloby juz wcześniej omówione. Moge tylko zgadywac że będzie sie poprawiał. Błedy stylistyczne, ortograficzne czy zaimkoza i powtórzenia są obecne. Ale tyle negatywów, bo widać zapał do pracy. Temat też interesujący. Za młodych lat czytało sie Howarda pozniej ogladało filmy - czuć w twojej opowiesci klimat i styl tych ksiazek. Prosty i brutalny Swiat, gdzie dwóch wojów bez słowa toczyło walkę na śmierć i życie. I to nie jest ironia. Brutalne i krwawe historie w krajach hyboryjskich. Klasyka gatunku, miło że ktos jeszcze pamieta i interesuje się tym.

Hagan, opowiadanie pierwsze.

20
Dziękuje za i ten komentarz!
Niestety teksty o Haganie muszą poczekać, bo doszedłem do momenty gdy bohater musi przejść swoistą transformację i jak na tę chwilę wszelkie próby jej rozpoczęcia były i są mało satysfakcjonujące. Ale bez obaw! To tylko jest kwestią czasu!
ps. Wybacz za zwłokę w komentarzu, ale kompletnie o nim zapomniałem, chodź chciałem już na niego odpisać bardzo dawno temu ;)
Do następnego przeczytania!
Tam hyc! Tu hyc! I tak sobie skaczę, między słowami.
https://horyzontrpg.com/ <- Darmowy system fabularny space-apo.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”