Latest post of the previous page:
Andrzej P jest o coś podejrzany, że jest Andrzejem Pe?17
Matko, pomału przestaje to ogarniać...
W każdym razie dzięki wszystkim za opinie (tudzież korepetycje), z pokorą biorę je do serca, a co tam z nimi zrobię to już moja sprawa :wink:
Z tym Andrzejem to tak asekuracyjnie. W końcu to tekst polityczny, lepiej bez nazwisk :wink:
W każdym razie dzięki wszystkim za opinie (tudzież korepetycje), z pokorą biorę je do serca, a co tam z nimi zrobię to już moja sprawa :wink:
O zgrozo, ja nie chciałem wzywać do pisania czegoś lepszego, duch sportowej rywalizacji to nie u mnie! Miałem nadzieję, że MAREL skonkretyzuje swoją krytykę, poda przykłady co mu się nie podobało i dlaczego, a tu takie buty. I chyba nie ma sensu tego ciągnąc, prawda?Der_SpeeDer pisze: Pozwolę sobie zauważyć, że wzywanie oponenta do napisania czegoś lepszego to argumentacja na najniższym możliwym poziomie, naruszająca zresztą słynne prawo Eberta.
Z tym Andrzejem to tak asekuracyjnie. W końcu to tekst polityczny, lepiej bez nazwisk :wink:
18
Nie ma. Szczególnie, że jedyne, co MAREL udowodnił, to fakt, iż w rzeczywistości to on sam nie umie pisać. Tak więc "opiniami" od niego się nie przejmuj. Zresztą... gdyby potrafił zmajstrować jakąś konkretną krytykę, już dawno by to zrobił.DAF pisze: O zgrozo, ja nie chciałem wzywać do pisania czegoś lepszego, duch sportowej rywalizacji to nie u mnie! Miałem nadzieję, że MAREL skonkretyzuje swoją krytykę, poda przykłady co mu się nie podobało i dlaczego, a tu takie buty. I chyba nie ma sensu tego ciągnąc, prawda?
19
Przejmuj się przejmuj, bo pod Twoim tekstem krytykuje mnie osoba, która żadnych konkretów co do moich umiejętności jak na razie nie podała. Moja krytyka Twojego tekstu natomiast jest wielce profesjonalna, taką samą dostałbyś bowiem od pierwszego Czytelnika sięgającego po Twoje wydane drukiem dzieło, a o to chyba tutaj Ci chodziło?Der_SpeeDer pisze:Nie ma. Szczególnie, że jedyne, co MAREL udowodnił, to fakt, iż w rzeczywistości to on sam nie umie pisać. Tak więc "opiniami" od niego się nie przejmuj. Zresztą... gdyby potrafił zmajstrować jakąś konkretną krytykę, już dawno by to zrobił.DAF pisze: O zgrozo, ja nie chciałem wzywać do pisania czegoś lepszego, duch sportowej rywalizacji to nie u mnie! Miałem nadzieję, że MAREL skonkretyzuje swoją krytykę, poda przykłady co mu się nie podobało i dlaczego, a tu takie buty. I chyba nie ma sensu tego ciągnąc, prawda?
20
majstersztykMAREL pisze:Moja krytyka Twojego tekstu natomiast jest wielce profesjonalna
Proszę wystrzegać się pisania jednowyrazowych postów. WR
Proszę również wystrzegać się dyskusji nie o tekście. ithi
Ostatnio zmieniony czw 10 mar 2016, 22:11 przez brat_ruina, łącznie zmieniany 3 razy.