Polacy piszą w tym samym stylu?

76

Latest post of the previous page:

Jagth pisze:pier...nie o szopenie, zależy wam tylko na robieniu flejma bo się wyróżniam z grupy, jakie to wymowne i żałosne
Nie wyróżniasz się wcale. Było tu już mnóstwo osób o podobnej formie realizowania się w komunikacji.
Twoja teza się wyróżnia - kontrowersyjnością.
Ale tezę trzeba umieć udowodnić.

Po prostu nikt z nas nie uważa żeby polska fantasy była "na jedno kopyto".
Koniec, kropka.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

77
Dobrze, ja będę tą osobą, która zada to pytanie... ;)

Jagth, a jaką zagraniczną fantastykę lubisz? Masz swoich ulubionych autorów, którzy nie piszą na jedno kopyto?
Dzwoń po posiłki!

79
Chii pisze: Dobrze, ja będę tą osobą, która zada to pytanie... ;)

Jagth, a jaką zagraniczną fantastykę lubisz? Masz swoich ulubionych autorów, którzy nie piszą na jedno kopyto?
Tak się składa że ci którzy dostają filmy, odznaczyli się czymś na tyle wyjątkowym, a uwzględniając gust- czymś na tyle dobrym by to w ogóle zekranizować i zbudować wokół tego 'franchise' (jak Pan samochodzik czy wiedźmin.) Reszta klepie na jedno kopyto i jest zazwyczaj mało znana.

81
Jagth pisze:
Tak się składa że ci którzy dostają filmy, odznaczyli się czymś na tyle wyjątkowym, a uwzględniając gust- czymś na tyle dobrym by to w ogóle zekranizować i zbudować wokół tego 'franchise' (jak Pan samochodzik czy wiedźmin.) Reszta klepie na jedno kopyto i jest zazwyczaj mało znana.
Czyli Harry Potter i Władca Pierścieni? ;)
Dzwoń po posiłki!

82
Pisarze co nie potrafią czytać, chryste panie

Jeśli usilnie będziesz się starał kogoś obrazić to zarobisz warna. Ostatnie ostrzeżenie.

God

83
No tak, z franczyz zapomniałam o sadze Martina.

Jagth, zadałam pytanie. Nie odpowiedziałeś na nie. Nie potrafiłeś go przeczytać, nie zrozumiałeś, czy przeczytałeś w połowie? Pytałam o zagraniczną fantastykę. Chyba że dla ciebie zagraniczna fantastyka to polska fantastyka?
Dzwoń po posiłki!

85
To ja próbuję usilnie obrazić :D mimo iż zachowanie użytkowników kilkukrotnie podpadło pod warna przez prowokowanie innych

typowe martwe forum

86
Ponieważ w temacie raczej już nikt nie doda już nic merytorycznego, a z pewnością nie będzie to Jagth, który - jak się okazuje - założył ten "kontrowersyjny" wątek po to, żeby obrażać ludzi (co też stara się usilnie robić - patrz: post wyżej)... wnoszę o zamknięcie tematu. ;)

A serio, to kolega stracił parę i zrobiło się nudno. ;) A poza tym wszyscy (albo prawie wszyscy) wiemy, że ta dyskusja jest bez sensu. Więc chyba już wypada zgnieść to jajo Obcego. ;)
Dzwoń po posiłki!

87
Racja.
Nic się tu już nie zdarzy, a kręcenie się w kółko zrobiło się monotonne.
Zamykam.

God
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

Wróć do „Jak pisać?”