17
A można wiedzieć jaka? Chciałbym wiedzieć z jakiego powodu odstawiam na bok naukę.
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

19
Chodzą słuchy, ze jakas specjalna ranga.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

21
ściśle tajne, przez poufne :D

wiąże nas zmowa milczenia
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

22
A jak dam Ci 5 zł. ?? :P

23
ech... trudna decyzja...

na szczęście z olsztyna kawał drogi do warszawy:D

przekupstwo nie wyszło:P
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

25
logusia pisze:Witam,

mam małe pytanko :roll: czy praca konkursowa ma minimalną ilość słów?
art.2. Do oceny dopuszczone zostaną prace nie przekraczające objętościowo 80 tys. znaków.
[/b]

26
Właśnie :D

- Nieśmiertelny S.J. Lec

27
ok dzięki... a mam takie pytanie.. skąd możemy wiedzieć, czy w tym konkursie ludzie nie będą oszukiwać i nie wykorzystają pomocy polonisty?
Zły grajek nadrabia śpiewaniem...

28
a jak bieżesz udział w jakimś innym konkursie to wiesz, czy inni nie mieli wcześniej sprawdzanej pracy. To wszystko zależy od nas i naszego nastawienia

- Nieśmiertelny S.J. Lec

29
Lan pisze:a jak bieżesz udział w jakimś innym konkursie to wiesz, czy inni nie mieli wcześniej sprawdzanej pracy. To wszystko zależy od nas i naszego nastawienia

tak masz racje... myślę, że osoby, które będą chciały sprawdzić swoją wiedzę literacką, będą postępować uczciwie...

Pozdrawiam :D
Zły grajek nadrabia śpiewaniem...

30
Ok. Mam pytanko.

Czy w związku ze zmianą w regulaminie, zmienił sie termin ogłoszenia wyników? Czy obowiązuje ten stary?

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”