31

Latest post of the previous page:

Hum, hum. Muszę przyznać, że to całkiem fajna zabawa. ^^

Nie mogę się nadziwić na jakie ciekawe tory zeszło opowiadanie "Pamiętnik". Miało być chyba... no, eee, tym, pamiętnikiem a zaczyna się robić psychodeliczna opowieść człowieka chorego umysłowo. :D
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

33
Nie jest aż tak źle... W końcu coś sie zaczyna dziać

A ja mówiłem, że jest źle? Właśnie fajnie jest, aczkolwiek szkoda, że w fantasy mimo prób udziwnienia, wszystko zaczyna wracać na typowe tory. ^^
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

34
Zawsze mogło być gorzej, np. jakby mój brat coś wymyslił i napisał, to już nikt nie chciałby tego czytać, ani pisać :o

35
Może ktoś pociągnie dreszczowiec? Szkoda go, taki samiutki pościk jeden, leży, nikt się nim nie interesuje...

Jak to nikt? Ja się nim interesuję :)
w podskokach poprzez las, do Babci spieszy Kapturek

uśmiecha się cały czas, do Słonka i do chmurek

Czerwony Kapturek, wesoły Kapturek pozdrawia cały świat

36
coś pusto w tym wątku z wspólnym opowiadaniem, może za bardzo jest to ciągnięte w zupełnie inne strony przez poszczególnych piszących. Niby fajnie, ale jakoś nie ułatwia dalszego pisania. A pomysł mi się bardzo podoba. Ja nie mam umiejętności pisarskich, ale zmuszacie mnie, żebym coś gdzies dopisał ;)

Mam też pomysł na całkiem ciekawe wspólne opowiadanie (ciekawe w formie treść, obojętna generlanie). Myślę, że wkrótce je zaproponuję, tylko najpierw muszę sam wymyślić początek :)

37
Co za zastój! Dodałem fragment do jednego z opowiadań, było to 2 miesiące temu, a ja wciąż jestem ostatnim, który coś tu napisał. Omija się ten dział szerokim łukiem. A szkoda. Bardzo innowacyjnym i pomysłowym on jest.

38
Dział ciekawy, ale nic się nie dzieje. Może jakieś wstępne nakreślenie kilku istotnych postaci/miejsc by pomogło. Niech improwizacja będzie chociaż trochę przygotowana, inaczej łatwo zgubić się w chaosie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piszemy wspólne opowiadania”