Wydawnictwo Astrum

1
Kiedy już myślałam o rezygnacji z wydania mojej powieści fantastycznej dla młodzieży, odezwało się do mnie wydawnictwo Astrum, do którego kiedyś wysłałam tekst. Proponują wydanie za darmo, nakład nie bardzo duży, ale też nie taki mały.

Chciałam Was spytać o opinie na temat tego wydawnictwa. Szczerze powiedziawszy nie podobają mi się ich okładki, obawiam się też, czy wydanie odbywa się u nich profesjonalnie i rzetelnie. Może to być jednak szansa dla mnie na zaistnienie.

Czy miał ktoś z Was może z nimi styczność?

Wydawnictwo Astrum

2
Nakład nie jest najważniejszy, zawsze można zrobić dodruk. Istotne są warunki i jakość wydania.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Wydawnictwo Astrum

3
Myślę, że krótki rzut oka na ich stronę internetową wyjaśnia wszystko.

Jakbym się cofnął dwadzieścia lat.
"Siri was almost sixteen. I was nineteen. But Siri knew the slow pace of books and the cadences of theater under the stars. I knew only the stars." Dan Simmons

Wydawnictwo Astrum

4
DarkAngel pisze: Kiedy już myślałam o rezygnacji z wydania mojej powieści fantastycznej dla młodzieży, odezwało się do mnie wydawnictwo Astrum, do którego kiedyś wysłałam tekst. Proponują wydanie za darmo, nakład nie bardzo duży, ale też nie taki mały.

Chciałam Was spytać o opinie na temat tego wydawnictwa. Szczerze powiedziawszy nie podobają mi się ich okładki, obawiam się też, czy wydanie odbywa się u nich profesjonalnie i rzetelnie. Może to być jednak szansa dla mnie na zaistnienie.

Czy miał ktoś z Was może z nimi styczność?
Z tego, co kojarzę Eviva miała (i chyba ma) doświadczenie z tym wydawcą :)
A co do wydawcy, coś Ci wyślę na PW.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wydawnictwa”