Krzysiekpl pisze:
I w życiu - choć to jest logiczne - bym się nie rejestrował w podobnym czasie jak DA, tylko zdecydowanie wcześniej.
Zarejestrowałeś się 18 dni przed DarkAngel. Większość Twoich postów jest w temacie przez nią zapoczątkowanym. Wypowiadałeś się sporo o "self-publishingu", jednak nie napisałeś ani zdania w wątku dotyczącym tej sprawy, który założyłem, chociaż toczyła się tam gorąca dyskusja.
Zacytuję fragment Twojej wypowiedzi: "Na wstępie chcę zaznaczyć że mi nie chodzi o przekrzykiwanie się i szukanie konfliktów wśród użytkowników tutaj.
Pisałem (na priv) z jedną osobą tutaj, która wydawała w dwóch wydawnictwach współfinansujących (choć nie znam w sumie szczegółów jak ona wydawała) i złego zdania nie miała (mimo że w teście Pollaka to wydawnictwo było jedną z jego "ofiar" i co ważne, odpowiedziało)."
Moim zdaniem, jest coś nienaturalnego w tym, jak piszesz, widać, że masz sporą wiedzę i potrafisz znacznie lepiej, a celowo "psujesz tekst" powtórzeniami, inwersjami. To moje subiektywne odczucie, nie udowodnię tego jak można by dowieść np. twierdzenia Pitagorasa
Osoba, która nas wkręcała, jest bardzo inteligentna, dlatego jej "nieporadność" była wymuszona. Chciała się pobawić, coś rozegrać, aż tu nagle straciła ochotę do zabawy, prawdopodobnie uznała, że taka zabawa jej się nie opłaci. Dlaczego? Mogła się podroczyć, powodzić nas za nosy.
Krzyśku, Ty odezwałeś się po dłuższym milczeniu dopiero wówczas, gdy zwrócił się do Ciebie Maciej Ślużyński, a dziś ja. Obstawiam, że gdybyś nie został bezpośrednio zagadnięty, nic byś już nie napisał, chociaż regularnie logujesz się na forum.
[ Dodano: Wto 16 Gru, 2014 ]
To była moja ostatnia wypowiedź w tym temacie.
"Właściwie było to jedno z tych miejsc, które istnieją wyłącznie po to, żeby ktoś mógł z nich pochodzić." - T. Pratchett
Double-Edged (S)words