Wydawnictwo Inanna

3
Chodzi mi o warunki postawione w ich konkursie. Siedzisz w temacie ;) więc temat tegoż konkursu jest kuszący (i z pewnych powodów zadziwiający). Kończę powieść i zastanawiam się, czy warto w to brnąć. Mój kiepski instynkt radzi mi odpuścić i uderzyć z powieścią do wydawnictw w tradycyjny sposób. Ty, jako weteran pisarstwa, powinieneś wyczuć na kilometr podstęp zawarty w regulaminie. Mam rację?

Wydawnictwo Inanna

4
Nie wiem, nigdy nie brałem udziału w żadnych konkursach, parę razy w plebiscytach :) Warunki jak warunki, bardziej zastanawia ewentualny nakład i marketing, bo to raczej mało znane wydawnictwo. Więc może warto najpierw uderzyć do większych, o ile wyrobisz czasowo?
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Wydawnictwo Inanna

5
Navajero, spokojnie. Jako ścisły umysł analizuję wszystko po trzy razy. Twoja opinia została poparta jeszcze jedną i wiem na czym stoję. Pani redaktor jakimś cudem także we mnie wierzy... Moje słowo pisane ponoć nie jest złe ;) Tekst musi odetchnąć przed kolejną korektą. A potem wysyłam w świat. Niech się dzieje wola Boża... lub redaktora ;)
Bardziej obawiam się kulejącej redakcji, a w moim wypadku to może być ważne. Przyczyniłeś się do mojej motywacji. Nie zarzuciłam pisania, a to Twoja zasługa. :P Jak przeżyje "koronowanego", to może odwdzięczę się kiedyś za książką za książkę. :twisted:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Wydawnictwa”