Hej, czy ktoś z Was miał styczność z tym wydawnictwem?
https://inanna.pl/
Kończę pisać powieść i zastanawiam się nad tym wydawnictwem. Mają ciekawy konkurs, ale warunki są co najmniej zastanawiające...
Może ktoś z Was coś doradzi.
Wydawnictwo Inanna
2A o co konkretnie Ci chodzi?
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Wydawnictwo Inanna
3Chodzi mi o warunki postawione w ich konkursie. Siedzisz w temacie
więc temat tegoż konkursu jest kuszący (i z pewnych powodów zadziwiający). Kończę powieść i zastanawiam się, czy warto w to brnąć. Mój kiepski instynkt radzi mi odpuścić i uderzyć z powieścią do wydawnictw w tradycyjny sposób. Ty, jako weteran pisarstwa, powinieneś wyczuć na kilometr podstęp zawarty w regulaminie. Mam rację?

Wydawnictwo Inanna
4Nie wiem, nigdy nie brałem udziału w żadnych konkursach, parę razy w plebiscytach
Warunki jak warunki, bardziej zastanawia ewentualny nakład i marketing, bo to raczej mało znane wydawnictwo. Więc może warto najpierw uderzyć do większych, o ile wyrobisz czasowo?

Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson
Wydawnictwo Inanna
5Navajero, spokojnie. Jako ścisły umysł analizuję wszystko po trzy razy. Twoja opinia została poparta jeszcze jedną i wiem na czym stoję. Pani redaktor jakimś cudem także we mnie wierzy... Moje słowo pisane ponoć nie jest złe
Tekst musi odetchnąć przed kolejną korektą. A potem wysyłam w świat. Niech się dzieje wola Boża... lub redaktora
Bardziej obawiam się kulejącej redakcji, a w moim wypadku to może być ważne. Przyczyniłeś się do mojej motywacji. Nie zarzuciłam pisania, a to Twoja zasługa.
Jak przeżyje "koronowanego", to może odwdzięczę się kiedyś za książką za książkę. 

Bardziej obawiam się kulejącej redakcji, a w moim wypadku to może być ważne. Przyczyniłeś się do mojej motywacji. Nie zarzuciłam pisania, a to Twoja zasługa.

Wydawnictwo Inanna
6No trzymam kciuki 

dr Samuel Johnson
dr Samuel Johnson