Fantastyka Wydanie Specjalne 1/2016

31

Latest post of the previous page:

Słuszna uwaga, Cerro. I chwała im za to, bo początkujący nie mają łatwego życia na rynku wydawniczym... oj, nie.

Navajero, nie sądziłam, że praca w dziale polskim NF to aż taka orka na ugorze.
Przyznam się po cichu - też wysłałam coś do NF. Mam nadzieję, że tekst nie wyląduje w kategorii "ekhmm..." :)

32
hatsumi pisze:Navajero, nie sądziłam, że praca w dziale polskim NF to aż taka orka na ugorze.
Oj tam, oj tam, po prostu szef działu dostaje miesięcznie kupę opowiadań których autorzy mają się za literackich geniuszy. Wśród tych tekstów jest kilka przyzwoitych i ze dwa - trzy niezłe. Czasem trafia się naprawdę dobre opowiadanko. Ale co tam, Cetnarowski jest twardy, wytrzyma :P
hatsumi pisze:Przyznam się po cichu - też wysłałam coś do NF. Mam nadzieję, że tekst nie wyląduje w kategorii "ekhmm..." :)
Będę trzymał kciuki :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

34
hatsumi pisze: Przyznam się po cichu - też wysłałam coś do NF. Mam nadzieję, że tekst nie wyląduje w kategorii "ekhmm..."
Uzbrój się w cierpliwość. Ja na odpowiedź czekałem pół roku, dosłownie sześć miesięcy. Cetnarowski w bardzo uprzejmy sposób podziękował jednak za mą tworczość, choć powiedział też kilka miłych słów. Tak czy inaczej - powodzenia :)
I told my whole body to go fuck itself Patrick Coleman, Churchgoer
ODPOWIEDZ

Wróć do „Czytelnia”