32
Romek, nie denerwuj konkurencji :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

36
Nie, nie myliłeś się, tylko nie doczytałeś, że moje co prawda idą, ale zapewne z powyższych powodów nie dojdą :P

A poważnie, nie - ja nie wysyłam, to konkurs dla amatorów bez jakiejkolwiek publikacji opatrzonej ISBN albo ISSN (nawet w sieci).
Ja jedynie chcę ewentualnym uczestnikom uświadomić w sumie przykry fakt, że co prawda regulamin zawodowców wyklucza formalnie, jednak należy nad tekstem tak pracować, aby miał szansę wygrać z takim paskudnym i cynicznym zawodowcem jak ja :) nie da się bowiem wykluczyć, że nagle ktoś z krewnych jakiejś osoby piszącej odkryje w sobie talent literacki :P
Jeśli więc kogoś rywalizacja ze mną miałaby odstraszyć, od razu może sobie ten konkurs odpuścić :)
Mówcie mi Pegasus :)
Miłek z Czarnego Lasu http://tvsfa.com/index.php/milek-z-czarnego-lasu/ FB: https://www.facebook.com/romek.pawlak

37
Romek Pawlak pisze: Jeśli więc kogoś rywalizacja ze mną miałaby odstraszyć, od razu może sobie ten konkurs odpuścić :)
O, to o mnie. Nawet nie widzę sensu zaczynać (w tym momencie) :)
ichigo ichie

Opowieść o sushi - blog kulinarny

41
Szkoda, że nie jestem do tego czarna i homo. Nagrodę miałabym w kieszeni.
And the world began when I was born
And the world is mine to win.

43
"Małe książeczki o..." byle czym jakoś się sprzedają. :twisted:

45
Hmm, chyba zaryzykuję stwierdzenie, że nie mam wątpliwości, że nie chcę wiedzieć, jaką zawartość ma "Mała książka o kupie".

Żeby nie było offtopu, zamknęłam już pierwszy rozdział tekstu na konkurs. :D

46
Półtora tygodnia temu skapnęłam się, że to miało być minimum 20 000 znaków, a nie słów, jak sobie początkowo ubzdurałam... Rzuciłam się do pisania i dziś skończyłam :D I pomyśleć, że nie wierzyłam, że można napisać książkę w miesiąc :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy literacko-poetyckie”