Abeceturka

1
Adrianna bardzo często dawała Edwardowi fantastyczne gadżety Hondy. Imponowała japońskim kolorytem, legendarnie łatwo mnożąc niesamowite opowieści podczas różnych sytuacji towarzyszących ulubionym warszawskim zakupom.

Przepraszam Q, X oraz Y...
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Abeceturka

2
O, Panie. To naprawdę fajne :)
"Niechaj się pozór przeistoczy w powód.
Jedyny imperator: władca porcji lodów."

.....................................Wallace Stevens

Abeceturka

4
To się udało! Jest dobre konstrukcyjnie, znaczeniowo, składniowo. Logika została zachowana. W jednym miejscu odczuwam niewielki zgrzytsyntaktyczny, ale jego "wyczyszczenie" wymagałoby reorganizacji całego tekstu. Druga rzecz, to wstawienie "brakującego" elementu sprawi, że zupełnie zmieni się poziom interpretacji tekstu, a to oznacza, że utwór pozostawiony w tej formie jest swoją najlepszą wersją. Brawo!

Abeceturka

5
Jessi, Jaya sobie robisz? Twój komentarz jest dużo lepszy niż moje "dzieło"... Dokończ proszę rejestracji i bierz się za teksty które są tego warte ;)
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Abeceturka

7
xbc pisze:[ Tylko „legendarnie łatwo” coś mnie gryzie.
Mnie teraz też. Lubiła łagodną mangę, mnożąc...? :)

Added in 55 minutes 30 seconds:
Dobrze, macie aktualizację: Andrzej bardzo często demonstrował ewidentnie fatalną głupotę hołdując irracjonalnie jakiejś koronawirusowej lekkomyślności, łamał maseczkowy nakaz oraz próbował rozpowszechniać szkodliwe twierdzenia urągające wirusowemu zagrożeniu. :lol:
Neil R. Gaiman

Abeceturka

9
xbc pisze:wygrywasz u mnie terrarium z gekonem.
Ekstra! To kiedy się mogę wprowadzić? :P
Neil R. Gaiman
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze Zabawy Literackie”