Latest post of the previous page:
168
Niestety nie 
ZAGADKA EDIT
Podczas pobytu na Sycylii podejrzewany (niesłusznie) o kontakty z mafią.
W czasie przejazdu przez USA zatrzymany za przekroczenie prędkości i niewłaściwe zachowanie w stosunku do funkcjonariusza.
Zatrzymany również na pewnym lotnisku za posiadanie przy sobie noża (sporego, znanej "nożowej" firmy).
Debiutował (w sensie beletrystyki) w końcówce roku 1972, dwoma nowelami marynistycznymi.
ZAGADKA EDIT
Podczas pobytu na Sycylii podejrzewany (niesłusznie) o kontakty z mafią.
W czasie przejazdu przez USA zatrzymany za przekroczenie prędkości i niewłaściwe zachowanie w stosunku do funkcjonariusza.
Zatrzymany również na pewnym lotnisku za posiadanie przy sobie noża (sporego, znanej "nożowej" firmy).
Debiutował (w sensie beletrystyki) w końcówce roku 1972, dwoma nowelami marynistycznymi.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
174
Bardzo młoda Elka poniekąd Krawcowa z pewnym niegłupim zwierzakiem. A Gujana to Surinam. I się nie liczy, bo Wujek pomagał. O ile ma rację. Czyli to tylko następna podpowiedź.
Offtop:
Niniejszy durny post jest moim setnym. Jak na Pana Powolnego zupełnie dobrze. Dla uczczenia tego faktu podkręciłem sobie profil w sposób uzewnętrzniający mój głęboki związek z wyrafinowaną poezją o zabarwieniu patriotycznym. Ordery, nagrody, pluszowe maskotki uprasza się wysyłać na poste resistance (a jacha!) Wyspy Hula Gula.
Bardzo przepraszam Administrację.
Offtop:
Niniejszy durny post jest moim setnym. Jak na Pana Powolnego zupełnie dobrze. Dla uczczenia tego faktu podkręciłem sobie profil w sposób uzewnętrzniający mój głęboki związek z wyrafinowaną poezją o zabarwieniu patriotycznym. Ordery, nagrody, pluszowe maskotki uprasza się wysyłać na poste resistance (a jacha!) Wyspy Hula Gula.
Bardzo przepraszam Administrację.
176
Off top - kocham Leszka.
I Małego księcia, ale to nie ten
[ Dodano: Czw 22 Sie, 2013 ]
To rycerz - nie książę.
Rycerz przetłumaczony na angielski. Hau.
Hau to dlatego, że collie. Szkocki.
I Małego księcia, ale to nie ten
To rycerz - nie książę.
Rycerz przetłumaczony na angielski. Hau.
Hau to dlatego, że collie. Szkocki.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)