Czym by teraz Was tu zażyć... żeby nie można było guglem wydobyć... dobra, sprawdziłem, możecie nie szukać, tym sposobem się nie da, chyba że na stronie 114
Podana strona dotyczyła wyników wyszukiwania, boś mnie tym guglem pojechał nie, nie, nie ma tak łatwo, via gugloza tym razem nie da się znaleźć tej książki, chyba że przejrzy się setkę czy dwie tego, co gugiel wypluwa
Strach na wróble pisze: Oszustwo, skandal i nadużycie! Ruja i poróbstwo, Panie Dzieju!
To komentarz do Romka czy zagadka?
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni. Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze
Czym by teraz Was tu zażyć... żeby nie można było guglem wydobyć. (Romek)
To komentarz do Romka czy zagadka? (Misieq)
Pytania są tendencyjne! Foch! Ferdynand!
Ale tak poważnie, Romku: zagadka dotyczy zawartości konkretnej strony, czy jednak jest jakoś opisowa dla całości? Bo jeśli to pierwsze, toś nas faktycznie zarzył jak tabkę...
Strach herbu Cztery Patyki, książę na Miedzy, Ugorze etc. do usług
Strachu, no błagam... zagadka dotyczy oczywiście książki. Dodam - bardzo znanej bardzo znanego pisarza
114 strona to wyników w wyszukiwaniu gugla, i jest to żart, wydawało mi się, że oczywisty - nikt bez bardzo poważnej potrzeby nie będzie tak daleko sięgał w wyniki wyszukiwania
Baśń o żelaznym Janie? Bracia Grimm, choć pewnie nie tylko oni.
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)
R. Arnold