bez nich

16

Latest post of the previous page:

ithilhin pisze: będzie tylko stos butów
Po namyśle, zamieniłbym tylko "będzie" na "zostanie"
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

bez nich

18
Rumcajs, dziękuję bardzo.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

bez nich

19
Jako żółtodziób, nie czuję się jeszcze dostatecznie kompetentny, żeby oceniać, ale trochę przymuszony zasadami muszę przyznać, że bardzo podoba mi się to, co przeczytałem.

bez nich

20
m_ows, dziękuję. MIło, że zajrzałeś, choć przymuszony ;)
Tak podpowiem, że jeżeli chodzi Ci o zasady wrzucania tekstów, to: do poezji nie musisz. Musisz natomiast do prozy. I liczą się komentarze w prozie.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

bez nich

21
Aha! Dzięki za informację :) I mam nadzieję, że z czasem będę w stanie dawać bardziej precyzyjne komentarze ;)

[size=85][color=green]Added in 17 minutes 7 seconds:[/color][/size]
...jednak nie widzę żadnej opcji dodania własnego wątku. Muszę czekać na jakąś weryfikację konta?

bez nich

22
Sprawdź, czy nie widzisz przycisku nowy temat
Zrzut ekranu 2018-11-26 o 15.32.57.png
gosia

Obrazek

bez nich

23
Ja też przymuszony ja też
Uwaga! Spoiler!Gosia, nie wiesz gdzie dałem otwieracz do konserw? Przekopałem całego grzechotnika i nie ma.

I załączony obrazek nie działa.
Wiersz.
Jest. Obrazy wygenerowały się sprawnie. Mocny przekaz.
iris pisze:istnieje coś, co nazywa "przywilejem wiersza". Tzn. że wiersz przychodzi sam, kiedy chce. Bardzo mi się to podobało. Tak, jakby wiersze miały własną osobowość, jakby przychodziły gotowe bez względu na porę, jakby same wybierały czas, miejsce i temat. Goś, a ten wiersz piękny i przejmujący.
Bo tak jest. Dobry wiersz powinien napisać się sam. Jak ten wyżej.

bez nich

24
brat_ruina pisze:Ja też przymuszony ja też
Uwaga! Spoiler!Gosia, nie wiesz gdzie dałem otwieracz do konserw? Przekopałem całego grzechotnika i nie ma.

I załączony obrazek nie działa.
Uwaga! Spoiler!będzie w ostatni miejscu, w którym sprawdzisz.
poprawiłam obrazek

brat_ruina pisze: Wiersz.
Jest. Obrazy wygenerowały się sprawnie. Mocny przekaz.
dziękuję
gosia

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poezja biała”