Latest post of the previous page:
To skoro mam swój wątek i mogę w nim spamować, to na pierwszy ogień nich pójdzie patronacka recenzja (na dole blogowej strony link do wywiadu na yt):https://naostrzuksiazki.pl/2023/03/04/w ... -ivchenko/
Latest post of the previous page:
To skoro mam swój wątek i mogę w nim spamować, to na pierwszy ogień nich pójdzie patronacka recenzja (na dole blogowej strony link do wywiadu na yt):No mówiłam, że strach się baćThana pisze: (ndz 16 kwie 2023, 14:05) Wspominałaś, że Twoim mistrzem literackim jest Terry Pratchett. Czego się od niego nauczyłaś? Tak konkretnie? I jak wyglądały cienie i blaski tej nauki?
Dobre. Myślę, że w życiu też. Trochę inne szczeliny i trochę inne rozwijanie, ale jednak.Wolha.Redna pisze: (ndz 16 kwie 2023, 14:14) ważną rzeczą w tworzeniu jest odkrywanie szczelin i rozwijanie ich.
A mnie się podoba, że piszesz serio. To potrzebne. Pomaga myśleć, a jest o czym.
W życiu w pierwszej kolejności. Najpierw złapać, a potem pisać o tym, co się złapałoThana pisze: (ndz 16 kwie 2023, 14:23) Dobre. Myślę, że w życiu też. Trochę inne szczeliny i trochę inne rozwijanie, ale jednak.