5
Ha! A to dobre, dwóch administratorów się jedynie zgłosiło? Jak miło... Muszę przyznać, że forum ma problem i sam się nie rozwiąże, ale można spróbować. Napiszcie krótką historyjkę o tym jak skazaniec ucieka z więzienia. Oceniać będą wszyscy czytający tylko, że ilu ich się przytrafi? Każdy zarejestrowany na forum może przyznać jeden punkt, jednemu z piszących i niech go krótko uzasadni. Termin końcowy to 4 Kwietnia. Prace zgłaszać w założonym przeze mnie temacie, oceniać też w nim.

Ja jedynie podliczam głosy i ogłaszam zwycięzcę. Oczywiście sam też mogę przyznać punkt.
[img]http://i56.tinypic.com/fbhkl4.png[/img]

6
Ok, ja się zgłaszam do pojedynku :D (o ile termin "składania" prac wypadnie po 7 maja)

P.S. Pierwszy pojedynek jakoś nie wyszedł - można zachować temat, jest fajny.

pozdroowki

7
Ok Lan, jezeli chcesz to temat zostaje, termin ustalamy na 8 z mozliwoscia przelozenia max do 10 maja.

Wydaje mi sie, ze Mloda chetnie stoczy z Toba bitwe. Wysle jej powiadomke.

:)

8
Szukam partnera/rki do pojedynku :)

Niestety Młoda ma matury i nie da rady przygotować swojego tekstu.

Czekam na chętnego do bitwy 8)

Pozdroowki

Wredny admin musi sie wtracic: Temat zostaje ten sam - O skazanca ucieczce ...
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

9
Cześć wszystkim. :D Jestem tutaj nowy, więc o wyrozumiałość prosze. Ja bardzo chętnie do pojedynku z kimś stane :wink:
Spotkanie dwóch osobowości przypomina kontakt dwóch substancji chemicznych: jeżeli nastąpi jakakolwiek reakcja, obie ulegają zmianie.

http://wlasnadroga-addy.blogspot.com/

10
No to jestes w pojedynku z Lan :D Tylko nie zapomnij :)

Czas do 8 maja.

Temat: O skazanca ucieczce ...

Pozdrawiam

PS: Grzej sie przedstawic do odpowiedniego dzialu!!!! :)

11
hej!! ten pomysł z pojedynkami jest chyba bardzo dobry...też bym się popojedynkował z kimś...na teksty albo np na ośle lub świńskie paszczęki:P

15
Witaj,

najpierw wypadalo by sie przedstawic - dzial "Tu sie przedstawiamy". Gdy to zrobisz, przeczytaj regulamin bitew, post wyzej od tego - to bedzie dobry poczatek - plus - jest napisany przystepnym jezykiem. Wyzwij kogos z forumowiczow na pojedynek - lecz najpierw zobacz zasady wyzywania w regulaminie.

Pozdrawiam!

Wróć do „Bitwy literackie”