Rozmowy o pojedynkach i pytania

1
Info od ADMINA: Witam, tutaj zamieszczamy nasze przemyslenia itd. itp. W tematach bitwenych wypowiadamy sie TYLKO I WYLACZNIE na temat prac.

"skazani na shawshank" - tak ten film jest świetny, jestem ciekaw czy książka Kinga o tym samym tytule jest równie dobra.

To dopiero ucieczka z więzienia...

2
Niestety musimy przeniesc rozwiazanie naszego konkursiku na weekend, poniewaz nie dam rydy ze szkola sie wyrobic, zeby jeszcze siedziec nad tekstem :( sorki za zamieszanie, ale dam rade na 100% :)

9
Addy lata po parku ;)... Wiem z tajnych zrodel... ;>
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

11
Chyba nie... Ostrzegalem go poprzednim razem, zeby nie molestowal nikogo... ;)
Ich bin Nitroglycerin... l??sche Feuer mit Benzin...

Wer mich in seinen Venen f??hlt... wird mir nicht mehr entflieh’n...

See the fallen angels pray... for my sweetest poison...

I crash and I burn and I freeze in hell... for your poison...

12
Po pierwsze, nie chowam się i nie latam. Skrzedła mi zaj..... znaczy pożyczyli sobie :D

Po drugie, tekst bitewny ma się dobrze i na ósmego gotowy będzie 8)

Po trzecie, w parku grzeczny jestem i ubrany :) ( tutaj apel: NIZANSKIE STARUSZKI MOGA CZUć SIE BEZPIECZNIE!) :lol:
Spotkanie dwóch osobowości przypomina kontakt dwóch substancji chemicznych: jeżeli nastąpi jakakolwiek reakcja, obie ulegają zmianie.

http://wlasnadroga-addy.blogspot.com/

13
No... i mój tekst poleciał do holka :D

Tak więc teraz czekamy już tylko na tekst Addiego...

8)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

Wróć do „Bitwy literackie”