Płeć IV 1 autor: ithi Siewca Dobra gosia „Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj). Cytujndz 03 sty 2016, 16:43
2 autor: Rubia Szef Weryfikatorów Typowałabym kobietę. Dużo kobiecego detalu i te płatki chryzantem sypane na stopy... Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego. Cytujndz 03 sty 2016, 18:28
3 autor: Galla Dusza pisarza Mi się jednak wydaje, że popełnił mężczyzna. Ale pisane pod gust czytelników... Cytujndz 03 sty 2016, 20:53
4 autor: Natasza Zasłużony Ja jak Rubia - kobieta - Cisza tuliła pokój Facet chyba by nie przełknął, nawet dla targetu Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany) Cytujndz 03 sty 2016, 21:24
5 autor: ithi Siewca Dobra Włodzimierz Perzyński "Wiosna" Fragment wzięłam z czasopisma: Romans i Powieść, R.3, nr 18 (6 maja 1911) gosia „Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj). Cytujpn 04 sty 2016, 20:52
6 autor: Rubia Szef Weryfikatorów Typowałam Zapolską Z powieści Perzyńskiego znam tylko Klejnoty, zupełnie inna stylistyka. Widocznie mężczyźni też bywają zmienni Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego. Cytujwt 05 sty 2016, 00:14