16

Latest post of the previous page:

Augusta pisze:To nie kwestia, czego ja chcę tylko czego oczekują czytelniczki (a one raczej oczekują męskich facetów - IMHO).
Pewnie. Męskich, honorowych i do tego czułych. I wiernych rzecz jasna. I przystojnych. I oczywiście bogatych. Poza tym arystokratyczne pochodzenie mile widziane.
O czymś zapomniałam?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

18
Jak panny ze dworu, które sobie parobków do figlów wybierały :P

Trzeba rozważyć, czy ten ideał mężczyzny ma być na ognisty romans, który się kończy na ostatniej stronie książki, czy może raczej na wiarygodne "a potem żyli długo i szczęśliwie". Bo przy pewnym stopniu jurności to drugie rozwiązanie raczej nie wchodzi w rachubę :D
Ja to wszystko biorę z głowy. Czyli z niczego.

19
Rubia, ale to już musi być stopień jurności: expert (seksoholik). Cała reszta jest ok. I bardzo pożądana ;)

20
Augusta pisze:BTW - nie było wzmianki o tym, że to nie jest tekst współczesny. Nieładnie
czyli w kategorii "zagadki" chcecie, żeby dopisywać z jakiego wieku tekst?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

21
Współczesne :)
I bez żadnego fantasy :D (żeby nie wypaczać obrazu)
Najlepiej takie popularne/komercyjne/lekkie łatwe i przyjemne (wtedy NIKT mnie nie zagnie, bo tylko takie czytam)
;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Eksperymenty literackie”