Rapsodia z Demonem

1
Trzydziestego października w Teatrze Rampa w Warszawie odbyła się premiera musicalu z moim scenariuszem- widowisko z muzyką Queen i autorską fabułą. Na dodatek dwie główne role grają ludzie, których po raz pierwszy zobaczyłam na scenie w spektaklu, który dziesięć lat temu zmienił moje życie. Nie wiem co będzie jutro, ale dzisiaj jestem szczęśliwa :)

http://www.teatr-rampa.pl/spektakle/w-r ... -z-demonem

2
O! :!: A dlaczego Ty o tym tak w kącie, zamiast się w dziale sukcesów chwalić? To przecież piękne osiągnięcie! Serdeczne gratulacje! :D To był konkurs, czy sama wysłałaś scenariusz?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

3
A bo w dziale chwalenia nie znalazłam odpowiedniej kategorii :D Dziękuję! Historia jest dosyć skomplikowana, ale tak w skrócie: siedem lat temu pokazałam swoje tłumaczenia piosenek musicalowych pewnemu (wówczas jeszcze początkującemu) aktorowi musicalowemu, spodobały mu się i od tego czasu można powiedzieć, że terminowałam "w okolicy" różnych okołoteatralnych projektów, które organizował. Aż wreszcie przyszedł moment, kiedy mi zaproponował napisanie własnego scenariusza... I udało się :)

4
Wow, gratulacje, świetna sprawa!
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”