Gorgiasz pisze:Może się wybiorę...

Zapraszam, zapraszam, będzie wtedy spotkanie okołoweryfikatoriumowe
[ Dodano: Pon 21 Lip, 2014 ]
Gorgiasz pisze:Może się wybiorę...

Gorgiasz słowa dotrzymał i się wybrał, tak więc reprezentacja weryfikatorium była

Pozdrawiam. A samo spotkanie było o tyle ciekawe, że miałem wrażenie, że wiekszość pytań dotyczyła nie tyle książek, ich treści, bohaterów etc. co bardziej skupiała się na tym jak pisać, jakie my mamy sposoby na pisanie etc. co oznacza, że jest w narodzie duża chęć by pisać, zwłaszcza, że przewage stanowiły bardzo młode osoby. Z jednej strony zachęcałem do tego procederu, z drugiej zaś momentami zawieszał mi się głos, gdyż łatwy kawałek chleba to nie jest
[ Dodano: Wto 05 Sie, 2014 ]
Jeśli kogoś ciekawi „Tożsamość Rodneya Cullacka” to zapraszam na Avangardę, do gmachu Politechniki Warszawskiej (sala literacka 2) w najbliższą niedzielę 10.08 o godzinie 11.00 na spotkanie z autorem, czyli ze mną

) Będzie o Rodneyu Cullacku, skąd, dlaczego i po co? Będzie też o filmach, reżyserii i spełnianiu marzeń

Z uwagi na to, że napisałem parę scenariuszy (Skazany na bluesa, Fala zbrodni) w drugiej części spotkania przedstawię miniprelekcję na temat tworzenia właśnie scenariuszy filmowych. Jeżeli ktoś poczuł się zainteresowany, to... widzimy się w niedzielę
Aha, a jutro (środa 06.08), o ile nie wydarzy się żaden kataklizm, Rodney Cullack będzie gościem w Teleexpresie o 17.00 zapraszam

"Tożsamość Rodneya Cullacka", książka już w księgarniach.
Więcej o książce:
www.facebook.com/tozsamoscrodneyacullacka