Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
Mnie się dobrze pisze w nocy, przeważnie do drugiej.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
Ebook i oficjalna premiera dopiero w przyszłym tygodniu, ale... https://antologia.smolec.pl/opencart3/i ... duct_id=51
Jeśli takie rzeczy, jak wklejanie linków, są niedozwolone to proszę mnie skarcić i usunąć. Link usunąć, nie mnie
Jako pisarz odpowiadam jedynie za pisanie.
Za czytanie winę ponosi czytelnik.
dr Samuel Johnson
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Seener, byłeś wart publikacji Świetnie, że inni to zauważyli
A niedyskretnie wspomnę, że niejaki Leszek P, uparcie się dopominał, by Śmieciarka znalazła się w Najlepszych na Wery
Brniesz w mgłę, a pod stopami bagno, uważaj - R.Pawlak 28.02.2018
Dziękuję. O Leszku pamiętam i chętnie sprezentuję mu jeden egzemplarz, jeśli... będzie chciał.
Pod koniec lutego planowane jest nawet spotkanie autorów z... barmanem... bo pewnie nikt więcej nie przyjdzie:)
Jako pisarz odpowiadam jedynie za pisanie.
Za czytanie winę ponosi czytelnik.
Jako że w tytule"proza i inne" to chyba mogę wspomnieć o wydaniu poradnika "Szydełkowanie. 15 pomysłów na prezent". Co prawda to tylko mała książeczka, ale od czegoś trzeba zacząć Oby był to początek do kolejnych publikacji.
dr Samuel Johnson