16

Latest post of the previous page:

Epub bez ilustracji się nie dał. Ale wersja ilustrowana przyszła bez problemów, zachęcona cichym "kici kici". ;)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

17
MaciejŚlużyński, ale ja nie jestem wydawcą ;p Jestem tylko autorem, któremu nie spodobało się, że projekt wisi z powodu opieszałości wszystkich więc wziął cały projekt w swoje ręce. Jak takie rzeczy robi jedna osoba między studiami a pracą to jest taki plus, że mniej osób do opóźniania, a minus, że coś może zostać niedopilnowane.

Nie da się zassać? Niepokojące, muszę się zwrócić do strony fundacji.

19
Jeśli ktoś ma ochotę na "Ostatni Dzień Pary" na papierze do do końca tygodnia mogę zebrać informacje na priv. Koszt druku w solarisie z ilustracjami i wszystkim to 5zł do tego dochodzi przesyłka.

Od razu zastrzegam, że nie jest to reklama, bo ani wydawnictwo ani nikt po drodze nie czerpie z tego zysku (może poczta polska). Po prostu, informuję Weryfikatorium na ucho, jako zaprzyjaźnione forum. Nie rozpowiadajcie o tym, bo to nieoficjalne przedsięwzięcie a podatki lubią szukać ofiar wśród bezinteresownych.

20
Właśnie pojawił się w sprzedaży najnowszy numer CD-Action (02/2015) z antologią literacką Ostatni Dzień Pary. Zapraszam serdecznie do czytania ;)
Coś tam było? Człowiek! Może dostał? Może!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sukcesy Weryforumowiczów”