16

Latest post of the previous page:

Navajero pisze:Fajne
Fajne? Fajne?! Tylko fajne? No, ja nie mogę! Fajne! :twisted: Zagryzę chłopa, no, po prostu zagryzę!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

17
dorapa I kto tu jest teroryst(k)ą. ;)

Wygląda ładnie, ale ja chcę ściągnąć w PDF i sobie poczytać na własnych ustawieniach, więc więcej nie powiem... :)

18
Przyłączę się do Nataszy - dzię-ku-je-my! Dodajecie skrzydeł :)

Z PDFem mamy mały problem, otwiera się różnie w różnych systemach - u niektórych (np u mnie) rysunki wyglądają wtedy źle. Mam nadzieję, że uda się to rozwiązać.

Od pierwszego numeru zaczynamy pracę na porządnie (nie, żeby teraz nie było porządnie! Ale sprawy techniczne i testowanie układu grały przy zerówce dużą rolę) :D

19
dorapa pisze:Zagryzę chłopa, no, po prostu zagryzę!
Kudy innym portalom literackim do Wery! Nigdzie indziej człowiek nie dostanie tylu interesujących propozycji :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

20
Zainteresowany zagryzaniem? Ok, to kiedy i gdzie? :lol:
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

21
Może jednak innym razem ;)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „WeryForma(t)”