16

Latest post of the previous page:

Alicja Minicka pisze:Czy redakcje Weryformatu i DNN planują wyjście poza portalowe podwórko?
Chodzi Ci o to, czy jesteśmy przywiązani do Weryfikatorium? Łańcuchem - nie, ale sympatią i rodzinnie - tak, bo to nasza mała ojczyzna.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

17
Natasza pisze:
Alicja Minicka pisze:Czy redakcje Weryformatu i DNN planują wyjście poza portalowe podwórko?
Chodzi Ci o to, czy jesteśmy przywiązani do Weryfikatorium? Łańcuchem - nie, ale sympatią i rodzinnie - tak, to nasza mała ojczyzna.
Natasza, chyba mnie nie zrozumiałaś. Dotarcie do większej liczby czytelników uważasz za niewarte uwagi? Przyznam, że jestem zdziwiona.
https://alicjaminicka.blogspot.com

18
Alicja Minicka pisze:Dotarcie do większej liczby czytelników uważasz za niewarte uwagi?
Skąd taki wniosek?
Oczywiście, że mamy to na uwadze w redakcji.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

20
Docelowo chcemy mieć dla obu pism wydanie papierowe.

21
Nie wiem, jak WF, ale DNN wyszedł poza Wery, otrzymujemy teksty od ludzi nie będących naszymi użytkownikami forum, czytelnicy również nie ograniczają się do weryludków. Stąd też nie widzę powodów do niepokoju. Że każdy numer ogłaszamy na forum, no cóż, z niego my wszyscy. :)

22
Zapomniałam!
18 kwietnia będzie premiera PIERWSZEGO WF-life
ODPOWIEDZ

Wróć do „WeryForma(t)”