Latest post of the previous page:
Oj, tak, praktycznie w żadnej rundzie nie było nokautu, meczu do jednej bramki. Bardzo wyrównany poziom.Added in 1 minute 16 seconds:

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Oj, tak, praktycznie w żadnej rundzie nie było nokautu, meczu do jednej bramki. Bardzo wyrównany poziom.Udało nam się dotrzymać słowa z tym "minimum".Faraon pisze: Jeśli chodzi o nagrody, na pewno od całego zespołu WM możecie liczyć na:
1. miejsce = PUCHAR + bon podarunkowy do księgarni internetowej o wartości 150zł
2. miejsce = bon podarunkowy do księgarni internetowej o wartości 100zł
3. miejsce = bon podarunkowy do księgarni internetowej o wartości 50zł
Przed każdą z tych linijek mógłbym dopisać słowo "minimum", ponieważ Turniej trwa na tyle długo, że mam czas kombinować jak jeszcze bardziej podnieść stawkę. :batman:
Zdjęcia nie zrobiłem, ale autor komentarza otrzymał piwną przesyłkę już jakiś czas temu. Będzie miał ochotę to potwierdziGodhand pisze:Nikt nic, to może ja (mam nadzieję, że Autorom komentarzy też można).
Belfast. Zimny. Albo nawet kilka.
Za ten komentarz:
G.WeryZacnyRecenzent4 pisze:Tekst być może nawet napisany dobrze, ale nie potrafiłem zaangażować emocji i wyobraźni. Nie wciągnął mnie i być może jest to z krzywdą dla autora, który wie jak pisać, ale nie wie jak pisać dla mnie - stąd niższe noty w subiektywnych wrażeniach.
Wróć do „Turniej o Puchar Administratora 2018”