14 słów, dlaczego WeryfikatoriuM

1
Hej, hej! :greetings-wavegreen:

Kończę dziś 14 lat i dam każdemu z Was w prezencie... czternaście słów na to, aby powiedzieć, czemu tutaj jesteś. :prezent:
I już nie mogę się doczekać wielu ciekawych, wzruszających, zabawnych czy zwichrowanych odpowiedzi! :happy-smileyflower:
Autor posta, który mnie urzeknie, otrzyma dowolny kolorek na imprezę na czacie już w ten sobotni wieczór 29 lutego 2020!
Najlepszy tort urodzinowy:
Obrazek
Częstujcie się codziennie! :occasion-balloons:

2
Gdyby przeznaczenie miało imię, zaczynałoby się na W, a kończyło M. Tak być musiało.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."

3
Miał być tylko sprawdzian ducha i pióra, a jest dom pełen przyjaciół i zrozumienia.
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski

4
Wiedzieliście, że "Weryfikatorium" zawiera czternaście liter? To teraz wiecie ;) Ja tylko zostawię swoją wizytówkę :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

7
Życzę

Wszystkich Emocjonujących Rozmów.
Fantastycznych Inteligentnych Komentarzy.
Ambitnych Tekstów Oraz Rodzinnych Imprezek
Umiejętnie Motywowanych.
„Ludzie myślą, że ból zależy od siły kopniaka. Ale sekret nie w tym, jak mocno kopniesz, lecz gdzie”. - Neil Gaiman

13
WeryfikatoriuM pisze:
iris pisze: Miał być tylko sprawdzian ducha i pióra, a jest dom pełen przyjaciół i zrozumienia.
iris, jaką sobie życzy Pani suknię na dzisiejszy wieczór?
Dziękuję <3 <3 <3
„Styl nie może być ozdobą. Za każdym razem, kiedy nachodzi cię ochota na pisanie jakiegoś wyjątkowo skocznego kawałka, zatrzymaj się i obejdź to miejsce szerokim łukiem. Zanim wyślesz to do druku, zamorduj wszystkie swoje kochane zwierzątka.” Arthur Quiller-Couch

FB - profil autorski
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkursy nasze”