168
tam na stronie głównej za każdym wejściem pokazują się losowe dzieła. I jeszcze jest ta kwadratowa "lupa". No to wyobraźcie sobie, za pierwszym razem pokazały mi się "trzy gracje" Rafaela i zbliżenie na tłuste pośladki. Szalenie inspirujące;/
ObrazekObrazekObrazek

169
Ciekawe, Luka, ciekawe... Mnie się jakaś kubistyczna grafika pokazuje. :P
A co do Abdula - łatwiej go przez kolekcję odszukać, bo imion na A. tam jest dużo.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

171
Dobra. Kto dał radę, to chwała mu za to, a kto nie dał z przyczyn technicznych, niech pisze do mnie PW po linki. Bo już nie jestem pewna, czy słać i komu.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.

175
Bardzo mylące jest to, że w wyszukiwaniu autorów pierwsze jest imię(swoją drogą w pewnym przypadku czyt. Dia Azzawi i tak nie wiedziałem, która część to imię)

176
padaPada pisze:Wklej linki na forum.
Nie. Pragnę korespondencji prywatnej. I złośliwie nie wkleję.

177
Ja tam z łatwością znalazłem większość obrazów. Problem stanowił „Title Unknown” Abdullah-al'a.
Luka w pamięci pisze: [ Dodano: Pon 22 Paź, 2012 ]
zaraz, jeszcze nikt nie opisał nikogo szarego :D

[ Dodano: Pon 22 Paź, 2012 ]
a sorry, jest kundel.
Wypraszam sobie. Jestem bury ;)
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

178
Thana chce nas prywatnie. O! Podaj adres, wpadniemy na bibkę. każde z nas przyniesie wielką reprodukcję ze sobą i za karę powiesimy je na ścianach.
Ten wojownik(chyba) jest boski! Obejrzałam go sobie na innej stronie w różnych ujęciach. czy on ma kły, czy to tylko ja jestem ślepa?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

179
ja też miałam problem, ale czasami wystarczy wkleić w wyszukiwarkę część nazwy a nie całość. czasem są jakieś literówki. zdziwiłam się nawet, bo w przypadku "standing fudo myo'o" się nie udało, chociaż w nazwie nie było błędu, ale przez "standing fudo" pięknie wyszukało.
kundel bury pisze:Wypraszam sobie. Jestem bury ;)
a bure jest piękne;]
mam już burego kotka. kundel też może być...
Ostatnio zmieniony pn 22 paź 2012, 20:03 przez Luka w pamięci, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazekObrazek

180
Chodzi Ci, dorapo, o Standing Fudo Myo'o? Bo jeśli tak, to moim zdaniem, zdaniem krótkowidza, ma kły.

Dokładnie Luka, z tym Fudo miałem identycznie.

Wiesz, psy z kotami nie za bardzo się lubią :P
Opowiadaj. Zachowaj rytm i opowiadaj. Mów o swoich klęskach, niespełnionych marzeniach, pierwszych miłościach, o dniu, kiedy miałeś wszystkiego dość, o tej jedynej, dla której chciałeś się zabić, o tym że nie wszystko ci się udaje. Ja będę słuchał. A potem spiszę historię twojego życia.

Wróć do „Dzikość Umysłu II”