Nieregularnik pISArski

1
Jak wszyscy, to wszyscy, Isa też ;)
Plany i cele raczej małe, możliwe do ogarnięcia raczej w krótkim terminie.

Na tę chwilę na warsztacie opowiadanie roboczo zwane "Klarą", docelowa objętość około dwudziesto - trzydziestokilowa. Gatunkowo miał być steampunk, ale w praniu wychodzi raczej ni pies, ni wydra, coś na kształt świdra ;) Innymi słowy - steam w treści jest, punku coś za mało ;)
Stan na chwilę obecną: nieco ponad 9k, rozpiski z planem zrealizowane mniej więcej pół.
Ze słabych punktów: do dopracowania uzasadnienie użycia łodzi podwodnej do podróży.

Z miniaturek - na tę chwilę ani nic się nie szwenda po głowie, ani niczego nie ma na warsztacie.
Dobra architektura nie ma narodowości.
s

Nieregularnik pISArski

5
Para buch!
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

Nieregularnik pISArski

7
Misieq79 pisze: Para buch!
Miś, nie ma jeszcze 22 :P

Isabel, powodzenia! :*
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Nieregularnik pISArski

8
Goś, tam jest "buch" a nie "ruch" czy cokolwiek sobie pomyślałaś ;-)
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar

Nieregularnik pISArski

9
Misieq79 pisze: Goś, tam jest "buch" a nie "ruch" czy cokolwiek sobie pomyślałaś ;-)
dobrze dobrze, już ja Cię znam :P
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Nieregularnik pISArski

12
Isabel pisze: Paszli, zboczeńcy! :P
Oj bo będzie warn. Normalni erotomani a ta od razu od zboczeńców...

Nieregularnik pISArski

14
Ludzie, kupujcie zapachowe saszetki do szafy, to inspiruje! :mrgreen:
Mam pomysł na miniaturkę, który - tak, jak kiedyś ten na "Zanzibar" - wziął się od szafianego pachniołka :D
Dobra architektura nie ma narodowości.
s

Wróć do „Maraton pisarski”