Begied21 - dziennik

46

Latest post of the previous page:

Ja na razie mam 29 stron, więc nie za wiele. U mnie jest najpierw trochę akcji, potem wyciszenie, a najmocniejsza akcja jest dopiero w toku 8)
Jak to mawia święta Ziuta - olej risercz, daj uczucia...

Begied21 - dziennik

54
Udało się skończyć takie jedno opowiadanie na 42k - zawsze coś. Trzeba posunąć naprzód prace nad książką - jednak jakoś się nie spieszę, gdyż trzeba dorzucić akcję (tylko - jak?)
Ciągle myślę nad tym co wywalić - na razie tego nie zrobię, gdyż po prostu nie mam nic lepszego :D
Być może w końcu pojawią się jakieś pomysły - wiadomo, jak to jest.

Begied21 - dziennik

56
Na dzisiaj 10k - wcześniej było jakieś poprawianie tamtego opowiadania i dostałem też uwagi od czytelnika :D

Added in 21 seconds:
No i oczywiście praca na zmywaku też była...

Begied21 - dziennik

57
Wczoraj dopisałem jeszcze 7k - choć w sumie dobiegała już 2, czyli wliczam na dzisiaj 7k z godzin tzw. nocnych. Obecnie wiadomo gdzie jestem...

Begied21 - dziennik

60
Panuje bieda - opowiadanie miało być dobre, tymczasem jest jakie jest. Sprawa wygląda raczej średnio... tym bardziej, że nie wiem, co mam robić. Żeby nie było - piszę, choć także nie za dużo, dzisiaj wleciało zaledwie 3k. Poprawiam różne sceny w tamtej powieści, myślę co mogło pójść nie tak - ale pewnie nigdy się tego nie dowiem. Postawiłem na krótki i zwięzły styl - nie wyszło. postawiłem na dłuższe zdania i odrobinę prześmiewczy komentarz - tez nie wyszło. Pisałem dużo i szczegółowo - także szału nie było...a w dodatku to jedno zdanie faktycznie było idiotyczne.

Begied21 - dziennik

61
Begied21, nie biczuj się. Przecież po to są właśnie wprawki.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Maraton pisarski”