Niecodziennik pisarski - misieq79

47
I cyk kolejna scenka na 17,5k, w której
- Dowiadujemy się, co było w k**wiej książeczce
- Wilhelm Staenbrigg okazuje się najbardziej niebezpiecznym człowiekiem na Rodopie
- Pani Garco przekłada fatalny staromafikeński poemat
- Andres Vissir oświadcza, że zemsta na Kruegerze mu wisi, natomiast są inne powody, dla których bez zbędnej zwłoki wyruszają w pościg za Gylonosem
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar
Dupczysław Czepialski herbu orka na ugorze

48
Opowieść spuchła o kolejne 16k.
Załoga Chciwości wyrusza na wspomniany pościg. Szampański nastrój kapitana udziela się wszystkim. Bo przecież Gylonos a) ma zdekompletowaną załogę i b) się ich nie spodziewa. Co może pójść źle?
Więc chyba nikogo nie zdziwi, że pod koniec sceny Dzielna Załoga siedzi w g**nie po zęby trzonowe. Czas pokaże, czy górne czy dolne.
PS Tu Byłem. Tony Halik.
Ostatecznie zupełnie niedaleko odnalazłem fotel oraz sens rozłożenia się w nim wygodnie Autor nieznany. Może się ujawni.
Same fakty to kupa cegieł, autor jest po to, żeby coś z nich zbudować. Dom, katedrę czy burdel, nieważne. Byle budować, a nie odnotowywać istnienie kupy. Cegieł. - by Iwar

50
Zakończona część trzecia, napisana retrospektywna wstawka gdzie pojawiają się postacie z prologu.
I zaczynamy część czwartą i ostatnią "...Wypali ziemię." Tytuł sugeruje srogą rozpierduchę i w związku z tym rozpierducha będzie.
Póki, co do siedzącej po zęby trzonowe w gie załogi "Chciwości" dołącza załoga fregaty JXMości "Niezłomny"
A wszystkiemu są winni, niekoniecznie w tej kolejności, rodowa wróżda, szlachecki honorek i hrabia de Puyol, kuzyn po kądzieli aglajskiego kanclerza.

PS pochwaliłem się na SB, ale takie rzeczy się utrwala.
Dawno dawno temu:
http://weryfikatorium.pl/forum/viewtopi ... 43&t=19455
Nie odbyła się pewna bitwa. Ale tekst powstał. Erotyk. O walce powietrznej.
I sobie leżał leżał na dysku, potem leżał leżał na skrzynce NF.
Aż tu nagle odezwał się MC i, żeby nie przedłużać, "Dwie Marie" ukażą się "gdzieś w 2020" w NF!

54
Romecki pisze: któryś dał sobie zrobić wszczep
Nie będę wskazywał palcem kto mi wszczep do "Pirata" obiecał :P

58
Misieq79 pisze: Aż tu nagle odezwał się MC i, żeby nie przedłużać, "Dwie Marie" ukażą się "gdzieś w 2020" w NF!
rewelacja! gratulacje ;*
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

59
ela, Dawno to było, ugadaliśmy się na temat "erotyk z morałem" więc postanowiłem pobawić się konwencją.

61
Misiek, już mówiłem. Od współpracy z Cetnarowskim/Parowskim zaczyna się wiele pięknych karier...

Gratki wielkie.

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Maraton pisarski”