Dziś dokładnie druga rocznica mojego przybycia na wery (mam nadzieję, że nie dla wielu, będzie to rocznica tragiczna

), więc czas na jakieś podsumowanko!
Co napisałam/zrobiłam w tym czasie:
- Pierwsza wersja Rili (Elfy 1) 550k (tylko poprawki i słanie) - status projektu: umarł i został podstawą do wersji 2.0
- Cała Lilia (Elfy 2) 580k (gotowa, zbetowana, do przebudowy) - status projektu: czeka aż go przebuduję do wersji dość dobrej do posłania wydawcom
- Druga wersja Rili (Elfy 1) 680k (gotowa, zbetowana, dopieszczona, posłana) - status projektu: pozostały niewielkie resztki nadziei, że ktoś odpowie
- Projekt anielski 360k (gotowe, zbetowane, dopieszczone, posłane) - status projektu: czekam, nadzieja obecna
- Wampirza porzeczka 210k (bałagan i surowość) - status projektu: in progress.
Do tego 4 bitewniaki (zakrąglając 10k każdy) i 3 opka na jakieś konkursy/nabory (27k, 13k, 15k).
Efekt bitew: trzy zwycięstwa, jedna porażka (ale z fioletem!). Wyniki naborów/konkursów: ten no, nie znajo się.
Nie liczę form bardzo krókich i rozgrzebanych opowiadań. Zresztą tego dużo nie ma.
Niestety (lub stety) mChat nie ma statystyk napisanych tam znaków.
Sumując: napisałam przez te dwa lata co najmniej 1 925k znaków, co daje 2,63k dziennie. Nie jest źle, można uznać, że były to całkiem produktywne dwa lata. Tylko tego fioletu brak...