Begied21 - dziennik

18
Przemek, dzięki. Szczerze mówiąc, zrobiłem tylko podstawowy research, może go jeszcze pogłębię. Wydaje mi się że jest dobrze, ale na pewno trzeba będzie jeszcze sprawdzić kilka rzeczy, żeby nie palnąć gafy.
Dzisiaj nic nie napisałem (jeszcze) :D Prawie wszystko już jest, dobrze by było wrzucić go za tydzień. Dzisiaj chyba jeden wiersz wrzucę, trochę go już trzymałem, więc powinien być ok.
Jak to mawia święta Ziuta - olej risercz, daj uczucia...

Begied21 - dziennik

19
Napisałem chyba całkiem niezły fragment. Ale ciągle jeszcze mało. Dzisiaj biednie, była też lekka korekta i weszło 3k tylko. Ciągle mi coś nie pasuje, a to jest źle, a tamto. Zobaczymy.

Begied21 - dziennik

20
Dzisiaj dużo korekty. Wiem, słaba wymówka, nie wiem nawet czy 2,5k zrobiłem. Może. Ale dobra wiadomość - opowiadanie zaczyna się klarować(porównanie ostatnio na czasie za sprawą pewnej osoby :mrgreen: ). Konstrukcja już dzisiaj (czasu względnego) będzie zamknięta. Teraz tylko poczekać no i poprawiać. A potem wrzucać.

Begied21 - dziennik

21
Jednoosobowa komisja ds. opowiadań wydała dekret brzmiący "wrzucaj dużo trzykropków, coby nudno nie było" Obywatel Begied21 ucieszył się z takiego obrotu spraw. Niemoralne propozycje wzorowo-logarytmowe sugerowane przez reakcjonistę niedźwiedziowatych "Baribala" zostały odrzucone. Na front walki o szczęśliwe jutro wyłoniła się towarzyszka "Isabel", grzecznie upominając obywatela o braku koligacji matematyczno-literackich. Burżujom śmierć! Obywatelowi przydzielono mu talon na risercz i bonusowe 2k znaków. Obwieszczczono także koniec opowiadania i jego dalsze poprawki. Niech żyje Partia! Hurra! Hurra! <nerwowo klaszcze, patrząc na resztę tłumu> :mrgreen:
https://m.youtube.com/watch?v=_jqOGpzNrg4
Uwaga! Spoiler!żartuję no, komunizm to wiadomo gdzie :P

Begied21 - dziennik

23
Obywatel sugeruje dopuszczenie osoby postronnej do komisji ds. komisji? Z dekretu 71/32 uznano "można jak najbardziej, jeszcze jak". :mrgreen:

Added in 1 hour 29 minutes 46 seconds:
No i koniec. Aż sobie jeszcze przeczytam i wrócę za 2 dni. Research dopełniony, wszystkie "XYZ" też. :)

Begied21 - dziennik

26
Tu nie ma żadnego opowiadania, można się rozejść. Nowy pomysł od ithilhin(oczywiście że to wspomnę) i zapowiada się całkiem ciekawie. Oczywiście zrobiłem risercz, bo w sumie te tematy lepiej ogarniam niż USA lat 40, gdzie wszystkiego dowiadywałem się od podstaw :mrgreen:
Na dzisiaj 5k

Begied21 - dziennik

28
Dawno nie pisałem tutaj, wczoraj 6,5k weszło. Tak jak mam może koniec sekwencji 1.2, to już 5 stron. Może być długie, i dobrze.
Sarah, jakby co o tamtym pamiętam też, wrzucę dzisiaj
ODPOWIEDZ

Wróć do „Maraton pisarski”