Cześć

1
Cześć,
Mam na imię Tomasz, piszę od nie wiem, którego roku życia, na pewno od podstawówki. Ale w sieci opublikowałem coś po raz pierwszy jakieś 20 lat temu. Miałem bardzo długą przerwę od pisania, nie tylko publikowania. Życie itd. W 2012 to była moja końcówka, może to wynik przepowiedni Majów o końcu świata? Może się walnęli i chodziło o moje publikowanie? W międzyczasie pozwoliłem sobie coś wrzucić w 2019 na PortaluPisarkim, ale to raczej było sprawdzenie czy nadal potrafię. Teraz postanowiłem powrócić, jak fenek z pustyni, nie Feniks z popiołów, w glorii przyzwoitości, nie chwały, ale lubię to. Jestem na PP i Fantastyce.pl, a od dziś także u was.

Piszę głównie fantastykę, horror, s-f, ale zdarzało mi się tworzyć rzeczy osadzone w bardziej realistycznej rzeczywistości.

Lubię też czytać i komentować. Nie jestem z tych, co piszą, ale czytania unikają, a są takie osoby, niestety.

Pozdrawiam itd.

Cześć

2
Będzie nam miło - a mnie szczególnie, skoro imiennik się trafił :)

Mimo wszystko i tak muszę - gwoli obowiązku - przypomnieć, by najpierw zapoznać się z Regulaminami, Listem Powitalnym itp

Baw się dobrze, a przez zabawę ucz, szlifuj warsztat.
"Im więcej ćwiczę, tym więcej mam szczęścia""Jem kamienie. Mają smak zębów."
"A jeśli nie uwierzysz, żeś wolny, bo cię skuto – będziesz się krokiem mierzył i będziesz ludzkie dłuto i będziesz w dłoń ujęty przez czas, przez czas – przeklęty."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”