Cześć wszystkim

1
Zamierzam coś tu wkrótce może wrzucić, jak mi się uda dokończyć, a wcześniej się pokręcę i poczytam was ;-) Nie idzie mi dobrze aktywność online, nie lubię forów i mediów społecznościowych, ale czasem trzeba wyjść spod swojego kamienia ...

Cześć wszystkim

3
Staram się czytać rozmaite rzeczy, ale zwłaszcza lubię klasykę, interesuję się trochę filozofią i odrobinę fantastyki i staram się nadrabiać - teraz np. czytam Herberta. Lubię dobre historie osadzone w miarę realnym świecie. Nad czymś takim też pracuję. Nie jestem z wykształcenia nawet blisko literatury, ale mam nadzieję, że moje intuicyjne komentarze pod czyimś tekstem też będą ok.

Cześć wszystkim

5
Janusz 2000, Mam na półce, przeczytałam fragmenty, swojego czasu słuchałam nałogowo, jednak do końca nie zgadzam się, że Marksizm odpowiada za całe zło tego świata. To wszystko jest jednak dużo bardziej skomplikowane i świat musi ewoluować, nie można się bać zmian i kurczowo trzymać tradycji, choć nie mam lewicowego spojrzenia, to jednak bez niektórych lewicowych idei świat jednak byłby w dużo gorszym położeniu.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”