Witam wszystkich.

1
Forum znam, dawno temu często tu zaglądałem. Wtedy z nadzieją, że poddam coś recenzji. Życie potoczyło się inaczej. Ciekaw jestem zmian jakie w tym czasie zaszły. Liczę, że tym razem będzie inaczej niż wtedy i coś mojego pojawi się prozie.
Pozdrawiam wszystkich.
Rafał

Witam wszystkich.

3
Dziękuję za zainteresowanie. Czytam, oglądam i wychowałem się na fantasy i sci-fi. Dobry kryminał również cieszy me serce. Dokument, w sensie historia - ta znana i mniej znana także. Tytułów i autorów nie będę przytaczał, któregoś bym z pewnością obraził pomijając.
Zajmuję się technologią u nas w kraju. Taką dotykającą kosmosu - rakiety, elektronika. Sporo pracy, mało czasu. Dużo nerwów.
Moją odskocznią od tego wyścigu na powrót staje się pisanie - mam całe foldery różnych rozpoczętych notatek, historyjek, jednozdaniowych pomysłów. Chciałbym coś z tego dokończyć, zobaczymy.
Jeszcze raz dzięki

Witam wszystkich.

5
Cześć, fajnie, że do nas zajrzałeś. Mam nadzieję, że uda Ci się tym razem wrzucić nam tu coś do skomentowania. A do tego czasu - czytaj, komentuj i ogólnie rozgaszczaj się :D
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”