Jestem byłą copywriterką, która po ośmiu latach pisania pod wytyczne puściła wodze fantazji i napisała pierwszą powieść.

Pisanie było moją pasją od dziecka.
Zaczęło się od wierszyków i opowiadań, potem ewoluowało do felietonów, satyr i artykułów w studenckiej prasie, aż w końcu spełniłam marzenie, by zarabiać na pisaniu i zostałam copywriterką.
Jak to jednak w życiu bywa, tylko krowa nie zmienia zdania - uznałam więc, że zarabiać na pisaniu owszem, nadal bym chciała, ale na własnych warunkach. Porzuciłam więc swoją małą JDG i napisałam pierwszą powieść. Jest to romans ze szczyptą erotyki, gęsto przeplatany wątkami obyczajowymi, z rozbudowanym tłem psychologicznym głównych bohaterów, na którym bardzo mi od początku zależało.
Jestem tutaj, żeby dowiedzieć się, jak tą moją książkę skutecznie wydać. Chętnie posłużę też pomocą w ocenie waszych tekstów.
A, zapomniałabym - dużo również czytam. Oczywiście obecnie głównie romanse i powieści obyczajowe, ale sięgam też po kryminały, thrillery psychologiczne i wszelkiego gatunku klasyki literackie.
Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i do poczytania w innych wątkach.

Jagoda