Cześć! Oto ja.

1
Pozdrawiam z północnej części Polski. Jestem Karolina i generalnie zarejestrowałam się, bo mam głęboką potrzebę przyklejenia się do jakiejś forumowej społeczności, a że zdarza mi się pisać (kiedyś więcej, teraz mniej) i czytać (też kiedyś więcej teraz mniej), to zatrzymałam się "o tu o". Proszę tylko o wyrozumiałość, bo wypadłam z internetowego obiegu.

Nie chciałabym przynudzać, ale generalnie ja mam zawsze dużo do powiedzenia i łatwo do gadulstwa mnie sprowokować.

Wysyłam wyrazy uznania dla autora (lub autorów) listu powitalno-pomocowego, bo jest powitalny i jest pomocowy, a do tego zachęca, żeby zostać.

Ot i tyle.

Cześć! Oto ja.

6
Dzięki za ciepłe przywitanie!
Z tym czytaniem to generalnie trudne pytanie, bo nie mam bliżej sprecyzowanych upodobań, pozostaję otwarta na gatunki i to dotyczy tak samo książek jak i twórczości internetowej. Po prostu biorę, co mi w łapy wpadnie i albo będzie między nami chemia albo nie.
Nie mam też jakiś niszowych zainteresowań - ale bardzo lubię dyskutować i w zasadzie o wszystkim, o czym mam jakiekolwiek pojęcie. Interesuje mnie, co ktoś ma do powiedzenia i lubię to skonfrontować z moim własnym poglądem. Może to być literatura, muzyka, światopogląd i w zasadzie mogę wymieniać bez końca. Także będę powolutku zapoznawać się z całym forum i pewnie nie raz się gdzieś odezwę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”