Szanowanie.
Nazywam się i jestem z.
Całe życie dorosłe coś tam piszę.
Nigdy tego nie czytam.
Ja, ani nikt inny.
Wszystko jest porozwalane na kartkach i już dawno poszło w zapomnienie albo pogrzebane w plikach tekstowych, wysłane w emailach między swoimi kontami, umrze razem ze mną.
Piszę na free.
Razem z weną.
Tu mógłbym się spróbować dać ocenić.
Jeśli się odważę.
Zobaczymy.
4
Człowieku, odłóż skręta i przeczytaj regulamin zanim czerwoni albo Avenger zaserwują ci terapie szokową banem.
Jak Avenger uzna, że ban się należy, to go wstawi. Nie ma co nowych użytkowników straszyć administracją. - Er.
Jak Avenger uzna, że ban się należy, to go wstawi. Nie ma co nowych użytkowników straszyć administracją. - Er.
Ostatnio zmieniony ndz 01 gru 2013, 13:32 przez Majorette, łącznie zmieniany 1 raz.
tl;dr
Kawa moim bogiem.
Kawa moim bogiem.
6
Faktycznie dość szybko przeczytałem regulamin ale nie pamiętam w punktach zakazu bycia idiotami.
No cóż.
Ja jestem.
Bo to macie na myśli.
Ale jestem ku pokrzepieniu serc waszych i id z ego.
wy jesteście dzięki temu jeszcze bardziej zajebiści!
Ja słowa na "z" też nie lubię. Zostałeś ewidentnie sprowokowany, fakt, ale następnym razem unikamy, ok? - Er.
No cóż.
Ja jestem.
Bo to macie na myśli.
Ale jestem ku pokrzepieniu serc waszych i id z ego.
wy jesteście dzięki temu jeszcze bardziej zajebiści!
Ja słowa na "z" też nie lubię. Zostałeś ewidentnie sprowokowany, fakt, ale następnym razem unikamy, ok? - Er.
Ostatnio zmieniony ndz 01 gru 2013, 13:31 przez brt, łącznie zmieniany 1 raz.
9
Dobrze, starczy.
Użytkownicy mają prawo witać się jak chcą bez obaw, że zostaną wyzwani.
Dyskusję o wulgaryzmach na forum można spokojnie w tym miejscu zakończyć. Przeniesiona tu: Wulgaryzmy na forum
Teraz poproszę o ładne powitania. Mogą być w tym samym stylu, co autora.
Użytkownicy mają prawo witać się jak chcą bez obaw, że zostaną wyzwani.
Dyskusję o wulgaryzmach na forum można spokojnie w tym miejscu zakończyć. Przeniesiona tu: Wulgaryzmy na forum
Teraz poproszę o ładne powitania. Mogą być w tym samym stylu, co autora.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!
12
Ah jakie miłe przywitanie.
1. Nie obraźiłem się za idiotę głupcem byłbym gdybym śmiał przeczyć i narażał się na śmieszność w obliczu idioty jakim jestem.
2. Nie dałem się sprowokować. Słowo zajebiści w odniesieniu do wypowiadających się było użyte w rozumieniu słowa zajebiści jako ultraponadprzeciętniesuper osobniki. Także pozytywne rozumienie i tak też ich traktuję jako przeważających intelektem, obyciem, mądrością również siłą fizyczną.
Rozumiem że była to Lekcja pokory jaką chcieli mi dać. jednak śmieszna mi i niebolesna kara jako, że wraz ze światem wokół cierpię okrucieństwa większe niźli maluczcy którzy wytykają palcem i krzyczą że błazen.
3. Witajcie.
Jeśli będę pisał to i rymem i bez i opisem i metaforą.
Piszę.
Do tworzenia tekstów będę używał liter z których złoże wyrazy a te z pomocą interpunkcji nieraz poskładam w zdania.
Co z tego wychodzi?
Ja nigdy nie wiem.
Kreacja jest faktem za mną.
I dążę do kolejnego aktu stworzenia.
Witajcie. Jakie niespodziewanie miłe powitanie mnie spotyka. Zobaczcie w górę żadnych wrogich postów. Czy to napewno polskie forum? Niemożliwe na polskich zawsze tylu okropnych troli siedzi których zaślepia nienawiść i żądza nabijania się z niższości innych.
1. Nie obraźiłem się za idiotę głupcem byłbym gdybym śmiał przeczyć i narażał się na śmieszność w obliczu idioty jakim jestem.
2. Nie dałem się sprowokować. Słowo zajebiści w odniesieniu do wypowiadających się było użyte w rozumieniu słowa zajebiści jako ultraponadprzeciętniesuper osobniki. Także pozytywne rozumienie i tak też ich traktuję jako przeważających intelektem, obyciem, mądrością również siłą fizyczną.
Rozumiem że była to Lekcja pokory jaką chcieli mi dać. jednak śmieszna mi i niebolesna kara jako, że wraz ze światem wokół cierpię okrucieństwa większe niźli maluczcy którzy wytykają palcem i krzyczą że błazen.
3. Witajcie.
Jeśli będę pisał to i rymem i bez i opisem i metaforą.
Piszę.
Do tworzenia tekstów będę używał liter z których złoże wyrazy a te z pomocą interpunkcji nieraz poskładam w zdania.
Co z tego wychodzi?
Ja nigdy nie wiem.
Kreacja jest faktem za mną.
I dążę do kolejnego aktu stworzenia.
Witajcie. Jakie niespodziewanie miłe powitanie mnie spotyka. Zobaczcie w górę żadnych wrogich postów. Czy to napewno polskie forum? Niemożliwe na polskich zawsze tylu okropnych troli siedzi których zaślepia nienawiść i żądza nabijania się z niższości innych.
13
tez sie zastanawiam, skąd taka ilość... khem, miłosci (?) cie zalała.brt pisze:Witajcie. Jakie niespodziewanie miłe powitanie mnie spotyka.
zwykle nowi dostają zdawkowe "czesc, rozgosc się", masz coś, co działa na kobiety jka płachta na byka ;-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.