brt glownie dla siebie

1
Szanowanie.
Nazywam się i jestem z.
Całe życie dorosłe coś tam piszę.
Nigdy tego nie czytam.
Ja, ani nikt inny.
Wszystko jest porozwalane na kartkach i już dawno poszło w zapomnienie albo pogrzebane w plikach tekstowych, wysłane w emailach między swoimi kontami, umrze razem ze mną.
Piszę na free.
Razem z weną.
Tu mógłbym się spróbować dać ocenić.
Jeśli się odważę.
Zobaczymy.

3
jak stworzę to będę znał.
Mogę zgadywać, że pisz po polsku i z polskimi znakami nie wyzywaj nie bądź cham.
Cała reszta to twój styl i masz prawo do wszystkiego niemal.

4
Człowieku, odłóż skręta i przeczytaj regulamin zanim czerwoni albo Avenger zaserwują ci terapie szokową banem.

Jak Avenger uzna, że ban się należy, to go wstawi. Nie ma co nowych użytkowników straszyć administracją. - Er.
Ostatnio zmieniony ndz 01 gru 2013, 13:32 przez Majorette, łącznie zmieniany 1 raz.
tl;dr

Kawa moim bogiem.

5
a w skrócie?

[ Dodano: Nie 01 Gru, 2013 ]
no dobrze przeczytane.
tak jak można było się spodziewać.
kultura i język polski

6
Faktycznie dość szybko przeczytałem regulamin ale nie pamiętam w punktach zakazu bycia idiotami.
No cóż.
Ja jestem.
Bo to macie na myśli.
Ale jestem ku pokrzepieniu serc waszych i id z ego.
wy jesteście dzięki temu jeszcze bardziej zajebiści!

Ja słowa na "z" też nie lubię. Zostałeś ewidentnie sprowokowany, fakt, ale następnym razem unikamy, ok? - Er.
Ostatnio zmieniony ndz 01 gru 2013, 13:31 przez brt, łącznie zmieniany 1 raz.

7
Zdecydowanie się Państwo rozpędzili.
Nie obrażamy forumowiczów! Nie używamy słów powszechnie uznanych za wulgarne!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

8
Jeżeli twoje teksty utrzymają styl -Domu nad bagniskiem, to ja podejmuję się ich czytania. Jednak w poezji jeszcze trochę z komentarzem poczekam :)
Witaj!
Jak wydam, to rzecz będzie dobra . H. Sienkiewicz

9
Dobrze, starczy.
Użytkownicy mają prawo witać się jak chcą bez obaw, że zostaną wyzwani.

Dyskusję o wulgaryzmach na forum można spokojnie w tym miejscu zakończyć. Przeniesiona tu: Wulgaryzmy na forum
Teraz poproszę o ładne powitania. Mogą być w tym samym stylu, co autora.
www.huble.pl - planszówki w klimacie zen!

10
Witaj brt na forum. Piszesz tylko poezję czy próbujesz też z prozą?
Co wiedzę własnych błędów zbudzi, jeśli nie słuszność innych ludzi?

Aforyzm malajski

12
Ah jakie miłe przywitanie.
1. Nie obraźiłem się za idiotę głupcem byłbym gdybym śmiał przeczyć i narażał się na śmieszność w obliczu idioty jakim jestem.
2. Nie dałem się sprowokować. Słowo zajebiści w odniesieniu do wypowiadających się było użyte w rozumieniu słowa zajebiści jako ultraponadprzeciętniesuper osobniki. Także pozytywne rozumienie i tak też ich traktuję jako przeważających intelektem, obyciem, mądrością również siłą fizyczną.
Rozumiem że była to Lekcja pokory jaką chcieli mi dać. jednak śmieszna mi i niebolesna kara jako, że wraz ze światem wokół cierpię okrucieństwa większe niźli maluczcy którzy wytykają palcem i krzyczą że błazen.
3. Witajcie.
Jeśli będę pisał to i rymem i bez i opisem i metaforą.
Piszę.
Do tworzenia tekstów będę używał liter z których złoże wyrazy a te z pomocą interpunkcji nieraz poskładam w zdania.
Co z tego wychodzi?
Ja nigdy nie wiem.
Kreacja jest faktem za mną.
I dążę do kolejnego aktu stworzenia.

Witajcie. Jakie niespodziewanie miłe powitanie mnie spotyka. Zobaczcie w górę żadnych wrogich postów. Czy to napewno polskie forum? Niemożliwe na polskich zawsze tylu okropnych troli siedzi których zaślepia nienawiść i żądza nabijania się z niższości innych.

13
brt pisze:Witajcie. Jakie niespodziewanie miłe powitanie mnie spotyka.
tez sie zastanawiam, skąd taka ilość... khem, miłosci (?) cie zalała.
zwykle nowi dostają zdawkowe "czesc, rozgosc się", masz coś, co działa na kobiety jka płachta na byka ;-)
Serwus, siostrzyczko moja najmilsza, no jak tam wam?
Zima zapewne drogi do domu już zawiała.
A gwiazdy spadają nad Kandaharem w łunie zorzy,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie mów o tym.
(...)Gdy ktoś się spyta, o czym piszę ja, to coś wymyśl,
Ty tylko mamie, żem ja w Afganie, nie zdradź nigdy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”