Cześć!

17
Zbuntowana SI, Hej, z dużą przerwą, ale ostatnie dwa miesiące utonąłem w pracy :/ Chciałem zacząć od sci-fi, ale poprowadziło mnie do fantasy. Ot dałem się porwać opowieści. Szczęśliwie znalazłem czas na napisanie opowiadania sci-fi i to jest pomysł do rozwinięcia. Póki co walczę ze sobą żeby coś tu wstawić, ale nie czuję się jeszcze godny :D Na razie obserwuję co i jak, zbieram doświadczenia.

Graveyard_Keeper, Ciekawe jak często pojawia się Wilmowski. To może wrzucę pytanie, co my będziemy czytali, albo co czytacie dzieciom? U mnie na pewno pojawi się Harry Potter i Narnia :)

Cześć!

18
Cześć,
Co przeczytać dzieciom? "O rety, proszę Dziada", koniecznie. Nie mogę przeboleć, że taka wartościowa i można kupić tylko używane egzemplarze...

Cześć!

19
bozyslaw, To tylko kwestia przełamania, pierwsze opowiadanie nie będzie najpewniej legendarnym dziełem, ale na podstawie komentarzy będziesz mógł szybciej rosnąć w doświadczenie

Cześć!

20
Soma, Znajdę i zamówię, wygląda ciekawie :)

Zbuntowana SI, Nawet nie liczę na legendarne dzieło, ale chłonę opowiadania i komentarze innych. Jest mnóstwo ciekawych spostrzeżeń na forum (w tym twojego autorstwa :P )

Cześć!

21
Cześć Paweł!
Szklarski, Nienacki i King, świetna mieszanka! O krasnoludach się nie wypowiem. Podobno nie istnieją. Baw się dobrze, dobrze?
Pamiętaj: kiedy ludzie mówią ci, że coś jest źle lub nie działa na nich, prawie zawsze mają rację.Natomiast kiedy mówią ci, co dokładnie nie działa, i radzą, jak to naprawić, prawie zawsze się mylą.
Neil R. Gaiman

Cześć!

23
Graveyard_Keeper, Ciekawe jak często pojawia się Wilmowski. To może wrzucę pytanie, co my będziemy czytali, albo co czytacie dzieciom? U mnie na pewno pojawi się Harry Potter i Narnia :)
Harry Potter, Władca Pierścieni (ale zaczniemy od Hobbita), Narnia i Zwiadowcy
A może nawet pokuszę się o Wojny Duszków Herbie Brennan :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”