Cześć

2
Witaj, może napisz parę słów o sobie?
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć

3
Witam jeszcze raz.
Podstarzała pańcia kota i dwoch psów, która niejedno w życiu widziała. Kobieta na bakier stojąca z ortografią i iinterpunkcją, co wcale nie przeszkadza jej pisać. Uwielbiajaca czytać, szczera i nie przebierająca w słowach.

Cześć

4
O człowieku można więcej powiedzieć, gdy pozna się lektury jakie wybiera. Masz jakąś ulubioną książkę do której co jakiś czas wracasz? Może ulubiony autor? No i jeszcze taka zasadnicza kwestia: Stanisław Lem czy Janusz Zajdel?

Cześć

5
Ani, ani. Ostatnio Czornyja czytałam, albo Behawioryste, Mroza ale muszę powiedzieć, że serial był duzo lepszy, bo przy książce nieco się umęczyłam. Chłopki, też nie skończyłam, mimo że wszyscy się nimi tak zachwycali. Lidie-Kossak i jej anielskie książki, wchłonęłam. Glen Cook jest dla mnie całkiem spoko i King z Sapkowskim ale to tylko wybrane książki.

Cześć

6
Sapkowski i Maja Kossakowska są spoko :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć

9
Adrianna, Tak trochę w stronę dark fantasy mnie ciągnie. Gdzieś tam pobocznie, wątki romantyczno-miłosne się pojawiają. Głównie to jednak
flaki i krew. Przynajmniej takie jest zamierzenie :lol:

Cześć

10
Dawaj te flaki ;)
dr Samuel Johnson

Cześć

12
O, przeczytałaś regulamin? Gratuluję! Znaczy nie będziemy karać prawym ortelem ;)
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”