Witam.

1
Cześć wszystkim!

Jestem nowym użytkownikiem na forum i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do tej kreatywnej społeczności. Troszkę piszę. Miejsce takie jak to jest idealna okazja do dzielenia się swoimi tekstami i inspirowania się twórczością innych. Słucham codziennie po kilka godzin audiobooków. Mam nadzieję, że będę mógł wymieniać się pomysłami, komentować prace innych oraz rozwijać swoje umiejętności literackie.

Pozdrawiam.

Witam.

7
Witaj! W regulaminie jest zapis o Multikontach. Może Administracja pisze? Im też się zdarza ;) Czym jest "atomowy pamiętnik"?
Alicja dogoniła Białego Królika... I ukradła mu zegarek.

Witam.

8
Atomowy pamiętnik to o moim atomowym życiu. Ogólnie też trochę o ataku na Warszawę bąbą atomową, do czego na pewno dojdzie w święta 2025.12.24 w wigilię heh. Tak prorokuje. Ostanie moje konto tutaj to było jakieś rok temu. I kilka lat wcześniej, zaglądam tutaj od 2010. Nie udzielałem się tutaj.

Witam.

13
Podaj pozostałe konta i poproś o ich połączenie z obecnym - jest taka opcja.
Witaj na forum :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Witam.

14
Poprzednie wcielenia, konta zostały usunięte. Zostało mi tylko to i jeszcze chyba jedno z przed roku, którego nie używam i nie jest mi potrzebne. Konto z 2010 nie mam, szukałem w zakładce userów.

Dodano po 10 minutach 47 sekundach:
Dziękuję za przywitanie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”