Cześć wszystkim!
Jestem nowym użytkownikiem na forum i bardzo się cieszę, że mogę dołączyć do tej kreatywnej społeczności. Troszkę piszę. Miejsce takie jak to jest idealna okazja do dzielenia się swoimi tekstami i inspirowania się twórczością innych. Słucham codziennie po kilka godzin audiobooków. Mam nadzieję, że będę mógł wymieniać się pomysłami, komentować prace innych oraz rozwijać swoje umiejętności literackie.
Pozdrawiam.
Witam.
2Cześć
Zapraszamy. Czytaj, komentuj, ogólnie rozgość się. Z ciekawości - co piszesz, jakich audiobooków słuchasz? 

Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"
Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
Witam.
8Atomowy pamiętnik to o moim atomowym życiu. Ogólnie też trochę o ataku na Warszawę bąbą atomową, do czego na pewno dojdzie w święta 2025.12.24 w wigilię heh. Tak prorokuje. Ostanie moje konto tutaj to było jakieś rok temu. I kilka lat wcześniej, zaglądam tutaj od 2010. Nie udzielałem się tutaj.
Witam.
14Poprzednie wcielenia, konta zostały usunięte. Zostało mi tylko to i jeszcze chyba jedno z przed roku, którego nie używam i nie jest mi potrzebne. Konto z 2010 nie mam, szukałem w zakładce userów.
Dodano po 10 minutach 47 sekundach:
Dziękuję za przywitanie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.
Dodano po 10 minutach 47 sekundach:
Dziękuję za przywitanie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich.