Tomasz Łysek - filmy, wykłady i artykuły

1
Szanowni Państwo.

Zapraszam do zapoznania się z moimi książkami pt. "Wprowadzenie do projektowania układów zwrotnic zestawów głośnikowych. Poradnik praktyczny." a także "Wprowadzenie do projektowania układów elektronicznych subwooferów aktywnych. Poradnik praktyczny.":
Z poważaniem

Tomasz Łysek

2
Dzień dobry, witamy na forum. Dziękujemy za tak obszerne przedstawienie swojej twórczości. Ten temat służy nam do poznawania się na poziomie opowiadania o sobie, co lubimy czytać, co piszemy, co nas kręci - no tak ogólnie. A do wstawiania konkretnych linków do publikacji mamy tematy oddzielne, zapraszam tutaj: viewforum.php?f=137. Dlatego wrzuciłam ten ogrom linków w spojler.

A skoro już w temacie: co Cię przywiodło na Weryfikatorium i co lubisz czytać?
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

3
Witam ponownie.

Trafiłem na to forum właściwie przez przypadek. Pan Andrzej Pilipiuk po prostu wymienił nazwę forum w jednym z wywiadów na YouTube'ie. Co do literatury to przede wszystkim książki i publikacje naukowe dotyczące elektroniki i elektroakustyki. Z rzeczy bardziej rozrywkowych: reportaże, książki biograficzne, wywiady rzeki, publicystyka, opowiadania science fiction, czasem jakieś wierszydła.

Z poważaniem

Tomasz Łysek

4
Wiesz, ja podchodzę z całym szacunkiem do elektroakustyki, mój ojciec się tym zajmował, ale my raczej idziemy w kierunku literatury :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”