Witam

1
Mam na imię Łukasz. Od dzieciństwa jestem zakochany w fantasy, bez którego nie wyobrażam sobie życia. Sam też w ciągu ostatnich lat zabrałem się za pisanie fantasy, które mam nadzieję, kiedyś wydać.

Witam

3
Cześć!

Fantasy fantasy nierówne - napiszesz więcej, jakie fantasy / gatunki fantasy czytasz?

====================

Jedna rzecz, niby oczywista, ale myślę, że trzeba ją napisać jawnie jeszcze raz... Publikacja własnego tekstu na tym forum = oddanie go do oceny. A teksty są tu oceniane surowo. Nie chodzi o to, by kogoś zdeprymować, tylko o to, by dać przestrzeń, w której ktoś może, jeśli chce, otrzymać brutalnie uczciwą opinię o swoich dziełkach. Niektórzy tego właśnie chcą. Pierwsze teksty większości ludzi zazwyczaj nie są dobre i może być to napisane wprost. Z drugiej strony, jeśli tutaj napiszą Ci, że opowiadanie jest dobre, to najprawdopodobniej tak właśnie jest i to chyba też jest cenne.
Awatar: Mirounga leonina.jpg (wykadrowany i ze zmniejszoną rozdzielczością przeze mnie) Autor oryginalnego zdjęcia Serge Ouachée, (CC BY-SA 3.0)

Witam

4
Cześć Łukasz :) Powiedz, lubisz elfy? A Twoje fantasy ma może kilka tomów? Czy na razie np. jeden? :) Powodzenia.
No one said that would be easy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”