Cześć!

1
Cześć!

Cieszę się, że znalazłam takie miejsce w sieci, choć nie mogę powiedzieć, żebym kiedykolwiek wcześniej go szukała. No i właśnie, taka ze mnie świeżynka, co o pisaniu zawsze tylko myślała, a do czynu zabrała się dosłownie miesiąc temu. Staram się regularnie czytać, ale wciąż więcej w moim czytaniu braków i zaległości, co z pewnością rzutuje na moje wypociny. Sięgam zazwyczaj po prozę, powiedzmy, obyczajową, reportaż, czasem skuszę się na jakiś romans.
Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć sobie miejsce na forum i pracować nad swoimi tekstami.

Cześć!

2
Witaj :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

Cześć!

3
Raz na sto lat sami pojawiamy się wybrańcom, którzy nie szukają, a znajdują. Teraz mamy lżej - wychynąć z internetu jest prosto. A wyobraź sobie, ile to zachodu wynurzyć się z jeziora ;)
Rozgość się, zapoznaj z regulaminem i działaj :)
“So, if you are too tired to speak, sit next to me for I, too, am fluent in silence.”
(Zatem, jeśli od znużenia milkniesz, siądź przy mnie, bom i ja biegły w ciszę.)

R. Arnold

Cześć!

6
Czarna Emma pisze: Cześć!
Co tworzysz? Masz jakichś ulubionych autorów? :)
Problem w tym, że dopiero zaczynam coś skrobać, - takie obyczajowe scenki.
A co do autorów, to chyba nie mam ulubionych, za to co chwila ktoś inny mnie zachwyca, ostatnio Flannery O'Connor :)

Cześć!

8
Romecki pisze: No proszę! To ktoś jeszcze czyta Flann :) uwielbiam ją - tj. znam dawniej opublikowane teksty, chociaż czaję się na ten gigantyczny zbiór opowiadań niedawno wydany przez WAB.
To właśnie ten zbiór mnie zachwycił. Cudo!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”